Ls1-->th700

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Diktaattori, 3.12.2016.

 1. Diktaattori

  Diktaattori 2nd gear

  Tarkotus laittaa 700r4 laatikko ls1 perään. Tarviiko tuohon laittaa spaceri ja pidemmät pultit vai riittääkö pelkkä holkki kampiakselin päähän johon turbiini ylettää? Myydään nimellä adapter hub. Mutta myynnissä on myös spacereita jotka pultataan vetolevyn päälle
   
  Muokattu: 3.12.2016
 2. Anza

  Anza Gearhead

  Muistelisin että poiketen muista ls moottoreista lq4 vuodelta 1999 olis n.10mm? Pidempi kampiakseli. Eli tämä sopis vanhan laatikon kanssa yksiin. Vois tarkoittaa että vetolevyn ja turbiinin väliin holkit, tai mitkä vaan spacerit(10mm?) muihin ls koneisiin kuin -99 lq4.
   
 3. Roc

  Roc Gearhead

 4. Rac3r_

  Rac3r_ 1st gear

  Miten tuon lm7 + th700 välille olette tv-vaijerin laittaneet? Onko olemassa jotain bolt on ratkaisua vai pitääkö soveltaa?
   

Kerro tästä muillekin!