LT1 hajottaa startteja (potkii takaisin)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja arttu, 15.6.2011.

  1. arttu

    arttu Gearhead

    Eli '96 Roadmasterissa sellainen ikävä ongelma, että VÄLILLÄ auto potkii käynnistäessä takaisin, varsinkin kylmänä jolloin pitää yrittää uudelleen. Sikäli ei paha ongelma, mutta tulee aika kalliiksi vaihdella starttimoottoreita, kun pätkii päädyt poikki mokoma! Onko idiksiä? Tuossahan ei voi/tarvi H.E.I. mokkulaa pyöritellä sytkäennakon haussa... :poff:

    Toisaalta heräsi sellainen mielikuva, että auttaisko sytkäpuolen huolto?
     
  2. Hai

    Hai Double Gearhead

  3. arttu

    arttu Gearhead

    Aijaa, kiitos vihjeestä! Onhan se mahdollista mutta eikös näissä '95-'97 LT1 moteissa on paranneltu jakajan huohotusjärjestely juuri tuon kondesaation takia?
     
  4. arttu

    arttu Gearhead

    Nojoo, vaihdoin uuden startin, joka oli muuten aivan samaa merkkiä edellisen kanssa (joku espanjalainen höttövalu), niin loppui oireet! :) Näiden laatu ilmeisesti vaihtelee aika paljon. On näitä ns.maanantaiyksilöitä turhan paljon, saa nähdä kauanko toimii, mutta onhan näissä TAKUU.....
     

Kerro tästä muillekin!