Lukijamatka Essen Motor Show:hun!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja spinneri, 18.4.2012.

 1. spinneri

  spinneri Gearhead

  Spinneri Magazine kertoi numerossaan 1/2012 alustavasti suunnitteilla olevasta lukijamatkasta Saksaan, Essen Motor Show:hun. Olemme saaneet muutamia yhteydenottoja, joiden pohjalta olemme pyytäneet tarjouksia eri matkatoimistoilta.

  Tässä yhteydessä on tullut ilmi, että matkatoimiston kanssa matkaa toteutettaessa saattaa Spinneri Magazine joutua maksamaan varausmaksun, joka on luokkaa 100 eur/henkilö. Mikäli osanottajamäärä jäisi arvioitua pienemmäksi tai jos matka peruuntuisi kokonaan, menettäisi Spinneri Magazine maksamansa varausmaksun (tai osan siitä). Riski on Spinneri Magazinelle liian suuri.

  Haluaisimme kuitenkin järjestää tämän lukijamatkan! Sen johdosta pyydämmekin nyt yhteydenottoja henkilöiltä, jotka ovat kiinnostuneita tästä lukijamatkasta. Ajankohdallisesti matka tulisi sijoittumaan todennäköisesti joulukuun 6. ja 9. päivän väliin. Hintaluokka tulisi olemaan noin 500-600 euroa per henkilö, sisältäen
  • • suorat lennot Helsinki - Düsseldorf - Helsinki
   • junaliput Düsseldorf Airport - Essen hbf - Düsseldorf Airport
   • majoituksen tasokkaassa hotellissa (2 hengen huoneissa)
   • hotelliaamiaiset
   • paikallisliikennelipun Esseniin
   • pääsylipun Essen Motor Show:hun (2 päivän lippu)
  Essen Motor Show koostuu 18 eri näyttelyhallista ja yli 110 000 neliöstä (vertailun vuoksi Helsingin American Car Show: 3 eri näyttelyhallia ja noin 28 500 neliötä)! Vuonna 2011 näyttelyssä vieraili noin 337 600 ihmistä. Vuoden 2012 näyttelyn peruspilareita tulevat olemaan sporttiset autot, moottoriurheilu, tuning sekä klassikot. Yksi näyttelyteemoista tulee olemaan The many faces of 1932 Ford Hot Rods. Essen Motor Show:ta kutsutaan myös Euroopan SEMAksi!

  Lisätietoja Essen Motor Show:sta löydät tapahtuman verkkosivuilta, osoitteesta www.essen-motorshow.de

  Mielenkiintosi suunnitteilla olevaa lukijamatkaa kohtaan voit ilmoittaa SITOUMUKSETTA vastaamalla tähän viestiin tai ottamalla yhteyttä suoraan toimituksemme. Lisätietoja saat suoraan Spinneri Magazinesta (puh. 09-8330 6613, eMail toimitus [ät] spinneri [piste] fi).
   
 2. spinneri

  spinneri Gearhead

 3. spinneri

  spinneri Gearhead

Kerro tästä muillekin!