Luminan vannekoko

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja yksrane, 23.1.2006.

 1. yksrane

  yksrane 1st gear

  No hei! Onko kukaan sovittanut 114.3mm pulttijaolla olevia vanteita luminaan jossa on 115mm pulttijako? Syökö noin pieni heitto vannetta ja saako siitä yleensä hyvää,kun moni vannemyyjä kyllä tarjoaa tota kokoa olevaa vannetta? :rotfl:
   
 2. Dobermann

  Dobermann Gearhead

  Jos pelottaa, niin ota epäkesko pultit, kyllä ne niillä menee ja kun huolella laitat niin ei ainakaan ole pelkoa syönnistä. Itselläni käyttiksessä 110 jako ja 112 jaon vanteet epäkeskoilla kesäksi. Ei mitään ongelmia ja tuli sitä rääkättyä hieman kesällä.. ;)
   
 3. toivaja

  toivaja Gearhead

 4. Carpenter

  Carpenter Double Gearhead

  Laitoin viime syksynä omaan Sevilleen 18" vanteet joissa on 114,3 jako (autossa 5x115) ja ammattisorvari teki keskiösovitteet silti täristää jossain nopeuksissa, ei paljon mutta kumminkin. Suosittelen= osta ihan sillä oikealla jaolla olevat vanteet.
   

Kerro tästä muillekin!