M.Mg 1300.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'M.G. Car Club of Finland ry', aloittaja tarmoko, 27.3.2019.

 1. tarmoko

  tarmoko 1st gear

  Tuo on nyt ollut mun pihassa riittävän ajan.Myisin sen pois jos jollain tarvetta.Auto siis mailerimallinen 2 ovinen,osiltaan melkein täydellinen,mutta peltihommia tietysti on.Auto on rekisterissä,mutta katsastettu viimeksi 05.Hinta 300 eur jonka saa takaisin kun tuo sen näytille mr katsastettuna.Laitan parin viikon kuluttua sen mobilistitorille myyntiin jos ei kukaan täällä ole kiinnostunut.Tarmo Koivunen eura. 040 7764843.
   
 2. lpr

  lpr 2nd gear

  Järki sanoo, että älä puutu, mutta... Tontilta löytyy 1100 4d, MGB ja MGF. Mikkelistä on pitkä matka... Pitää miettiä.... Ei ole pois suljettu vaihtoehto tulla hakemaan... toukokuussa... ehkä... ollaan yhteyksissä.
   

Kerro tästä muillekin!