M/T katusliksien paineet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Mosse, 20.7.2017.

  1. Mosse

    Mosse Gearhead

    Minkälaisilla paineilla porukka ajelee esim. M/T radiali katu slikseillä.

    Itsellä nyt alle hommattu 305-40-18 gummit, ja niihin laitettu 1.8bar. Pihatiellä rengaasta saatu 235 mm leveä jälki. Rengas kontakti n. 270, mikä renkaassa näkyy. Kadulla toi 1.8 bar on varmaan ihan ok, mutta kovaan paikkaan voisi painetta vielä pudottaa? Profiili on melko matala, eikä vannekkaan (10") ole ihan optimi. Valmistaja suosittelee 10-12".

    -Antti
     
    Muokattu: 20.7.2017
  2. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Radiaaleis saa ja pitääkin olla jonkinverran painetta. Veikkaisin et sellanen 1.2-1.5 bar vois olla kohallaan. Rättinakilla mentäis jossain puolessa noista.
     
  3. TimeMachine69

    TimeMachine69 2nd gear

    Vaikka mä näistä mitään tiedä mutta mulla toimi M/T ET Street S/S -radiaaleissa n. 0.8bar aika kivasti. Jäi fiilis, että yli 1bar ei kannata laittaa. 1,601s 60 feet Porissa. Radan päässä kannattaa jarruttaa kunnolla vauhdit pois ennen kuin alkaa kurvaamaan pois radalta. Minusta noita paineita voi ihan hyvin vaan lähteä kokeilemaan. Aloittaa vaikka 1.2bar, sitten 1bar jne.
     

Kerro tästä muillekin!