Maalaria Kankaanpään läheltä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja jontsa, 24.4.2006.

  1. jontsa

    jontsa Gearhead

    Nyt pitäisi löytää maalari Skylarkille jostain Kankaanpään läheltä. Itsellä on jo yksi kaveri tiedossa mutta ajattelin kysäistä vielä täältä jos joku tietää suositella maalaria / maalaamoa? Tarkoitus on tehdä itse valmisteluja sen mitä osaa ja mitä maalari sattuu vaatimaan eli kromit ym irti, vanhat maalikerrokset pois ja mahdollisten reikien paikkaus mutta itse maalaushommat jätän suosiolla ammattimiehelle. Mielellään edullinen mutta kyllä maalauksen jälki on etusijalla :)
     
  2. Kuai

    Kuai 1st gear

    Mikäs se maalausfirma on siellä Jämijärvellä. Siinä Ikaalisiin menevän tien varressa Jämijärven "keskustan" jälkeen. Siis Ikaalisiin mennessä keskustan jälkeen oikealla puolen tietä. Kaveri joskus käytti siellä volkkarinsa ja oli hinta/laatu-suhteeseen tyytyväinen...
     
  3. jontsa

    jontsa Gearhead

    On kyllä hankalaa. Yksi paikallinen maalaamo ei ota koska maalaa vain kolariautoja ym, toisessa sanottiin että on liikaa työtä ja kolmannen maalaajan hinta-arvio oli 3000-4000 euroa. Tämä siis sen jälkeen kun autosta on otettu listat, puskurit ym pois, otettu vanhat maalit ja kitit pois sekä paikattu reiät. Maalari on kyllä ammattimies ja osasin kovaa hintaa odottaa mutta huh.
    Jämijärven automaalaamossa ei tahdota vastata puhelimeen mutta katsotaan nyt jos sieltä saisi jonkin tarjouksen. Sitten täytyy alkaa kysellä Porin maalareilta
     
  4. ramman

    ramman Double Gearhead

    http://www.epndesign.fi/
    Ei varmaan halvin, mutta ainakin helvetin hyvä maalari.
    Paria tuolla maalattua vania on tullut ihasteltua ja oli kyllä hjuvaa jälkeä :)
     
  5. jontsa

    jontsa Gearhead

    ramman: Juu soitin Niemenmaalle tänään. Hinta oli aika paha mutta varmasti olisi sen veroistakin. Samalla voisi viedä puskurin kromipinnoitukseen.

    Jämijärven maalaamossa oli kuulemma ruuhkaa sen verran että pyysivät ottamaan syksyllä uudestaan yhteyttä. Hinnasta sanoivat että ainakin yli 2000 eekkiä.
     

Kerro tästä muillekin!