Maalaria Nummela-Lohja-akselilta?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Kurko, 2.3.2006.

  1. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    Datsuni tarvitsisi osittaista uudelleenmaalausta. En etsi sitä halvinta vaan nyt olisin valmis maksamaan hyvin tehdyistä pohjista.
    Nyt tarvitsisin tietoa hyvistä/huonoista kokemuksista Nummelan ja Lohjan seudun maalareista.
    Laittakaa yv.tä jos ette julkisesti halua kokemuksianne jakaa.
     
  2. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Eikös tuo Snabbin Helge maalaile autoja siellä päin? Kaveri käytti autoaan (paikka)maaluksessa siellä ja kaitpa siitä ihan hyvä tuli. Firman nimestä ei ole tietoa.
     
  3. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    Tiedän tuon Snabbin putiikin. Se vain epäilyttää, että olen kuulluut siitä sekä ylistäviä lausuntoja että selkeitä pystyynhaukkumisia.

    Mites kannattaisi maalausta odotellessa tehdä kun maalista lohkesi iso pala pois ja nyt sieltä paistaa pohjamaali alta. Kannattaisiko vetää vaan raakasti pohjamaalilla merkki siihen päälle? Ruostetta ei maalin alta näkynyt.
     
  4. BuickS

    BuickS Gearhead

  5. Buick225

    Buick225 Double Gearhead

    Suosittelen Automaalaamo Salonen Nummela,duunista menee kaikki kalusto sinne ja tekevät myös harrasteautoja.
     

Kerro tästä muillekin!