Maalauksen kustannukset (oli: jenkkiharrastuksen aloitus)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Anonymous, 26.3.2002.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Olis -63 Chrysler 300 jota pitäs ruveta laittaan kuntoon, auto on muuten reilassa, mut maali pitäs vaihtaa (vanha alkaa rapistua, joskus jenkeissä ylimaalattu). Millasiahan hintoja noi maalaamot ottaa??
    Tietysti rahaahan saa menemään niin paljon kun on, mut noin suuruus luokkaa tässä haeskelin...

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Webmaster 2002-03-26 19:11 ]</font>
     
  2. timppa

    timppa Gearhead

    Maalaukseen menee kymppitonni markoissa, pohjatöineen pari vuotta sitten kun oma kärry on maalautettu.
    Nyt on kyllä hinnat noussut ja autosikin on isompi niin olisiko 15000mk... jos kunnollista haluaa

    + vanhan maalin hiekkapuhallus / Ultrapainepesu
     
  3. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Jos tunnet hyvän maalarin ja saat houkuteltua iltatöinä tekemään niin joku 1000 nykyrahaa riittää jos on helpot pohjat, näin ainakin mulla.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mitenhän mahtaa vaikuttaa hintaan että yksilö on avo?
     
  5. naapukka

    naapukka 1st gear

    Maalaus hinnoitellaan yleensä maalattavan pinta-alan mukaan joten halvempaa pitäs olla avon maalaus. Kojelaudan + muitten sisäosien maalaus kans vaikuttaa ...
     
  6. J-peg

    J-peg Gearhead

    Meidän Heraldiin upposi 2000mk + maalit viime syksynä, kun tutulla maalautettiin. Se kai on sitten se alaraja maalaukselle. Ihan suht hyvähän siitä tuli, mutta voisi tietty olla parempikin. Taidan kuitenkin maalata oman harrasteen itse...tai aika näyttää
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kovin on tapauskohtaista tuo uuden maalipinnan hinta. Nyrkkisääntönä tietenkin, että laadusta kannattaa maksaa. Yllättävää kyllä hyvät maalarit eivät kovin usein ylihinnoittele palvelujaan, vaan pitävät hinnat kohtuuden rajoissa. Jos et tunne maalareita, tai tiedä ketään luotettavaa maalaria, niin sinuna pysyttelisin jossain hintahaarukan puolivälissä. Surkeat maalarit yli- tai alihinnoittelevat, ainakin minun korviini kantautuneiden puheiden perusteella. Työnäytteet tietenkin auttavat valinnan teossa, mutta ikävä kyllä monet maalarit ovat liian "äijiä" ottamaan kuvia töistään. Työtilan näkeminenkin auttaa jo paljon, eli jos maalauspaikka on joku lato tms. tai hämärä, pölyinen, likainen jne. unohda koko paikka. Itseäänkunniottava maalari ei tee töitä paskaisissa työhön soveltumattomissa tiloissa. Kannattaa rohkeasti mennä pyytämään tarjouksia paikan päälle eri liikkeisiin. Tylyn kohtelun paikat voi unohtaa saman tien, tiedät kyllä miksi.
     

Kerro tästä muillekin!