Maarianhamina cruising

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja signet, 12.7.2010.

 1. v8chevys

  v8chevys Gearhead

  uusikaupunki kuittaa -53 avo buickilla torstaina reissuun ja -68?? avo cadillacilla
   
 2. signet

  signet Gearhead

  Swingerillä tai farmi Newportilla tullaan...
   
 3. Cheville

  Cheville 1st gear

  Chevelle lähtee perjantai aamulla halikosta kohti satamaa...
   
 4. 69

  69 3rd gear

  tåällä ollaan runnerödissä mökillä, ilma paras mahdollinen tyyni aurinkoinen.
   
 5. 1320

  1320 Gearhead

  Lainataan vanhaa ketjua, viime viikonloppuna tuli käytyä ekaa kertaa Maarianhaminan tapahtumassa, eikä varmasti jäänyt vikaksi kerraksi. Lähdettiin lauantaiaamuna Turusta ja sunnuntaina tultiin takaisin, hyvin ehti kierrellä ulkoilmanäyttelyn raviradalla ja cruisailla omatoimisesti ympäri saarta ennen varsinaista Cruisingia.

  Paljon oli hienoa kalustoa liikkeellä, joten nähtävää riitti. Tuossa kasa valokuvia koko reissulta: https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2021/Oldtime+Car+Show+&+Cruising,+Åland+17.7.2021/

  [​IMG]
   
  billy the kid, esmi, skylark71 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!