Maasto-ominaisuuksien testauspaikka blazerille

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja EvilP, 22.5.2013.

  1. EvilP

    EvilP 1st gear

    Moro. Tietäiskö joku missä on nykyään luvallista revitellä neliveto maasturilla? Prkl kun joka paikassa se on kielletty! Toki mä voisin valita pellon tai metsän ihan sattumanvaraisesti mutta jetsonit ja mahdolliset maanomistajat ei tykkää. Asun hämeen alueella niin ehdotukset mieluusti samoille nurkille.
     
  2. impala67

    impala67 Double Gearhead

    http://www.mansenmaasturiclub.com/:lla on ajopäivä aina kuukauden vikana lauantaina, sekaan vaan! mutta varo touhu on vakavasti addiktoivaa.

    muita ajopaikkoja ja tapahtumia: http://www.offipalsta.com
    kuten wanhasta talviajokuvasta näkyy tuolla voi pitää hauskaa ihan vakiopeleilläkin, ittellä ei ole koskaan ollu mitään korotuksia ja vakiorenkaat alla
    [​IMG]
     
  3. EvilP

    EvilP 1st gear

    Hienoa!! Kiitos paljon! Täytynee lähteä kokeilemaan :D
     

Kerro tästä muillekin!