Mäntä hakusessa.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja faikku66, 11.1.2013.

  1. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Missähän vehkeessä olis männän halkaisija 96mm(3,78") hujakoilla,puristuskorkeutta yli 40,13mm(1,58")ja männäntapin halkaisija vähintään 23,65mm(0,931").Puristuskorkeus maksimissaan n.42mm.Ja mielellään sais olla tasapäinen tuo mäntä.Jos tulee mieleen mäntiä jotka läheltäkin liippaa kyseisiä mittoja suuntaan jos toiseenkin ni kertokaa ihmeessä.Toi halkaisija sais kyllä olla toi 96mm minimissään.On nettiä selailtu ja mäntiä töllistelty sieltä ja täältä,mutta ei vielä oo mieleistä löytäny.Niin ja ihan ameriikan bensakoneeseen tulis nuo kolvit.
     
  2. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Yksi mäntä vai koko sarja hakusessa?

    Ikinä ei kannata kertoa kaikkia tietoja, varsinkaan tietoa mistä moottorista kyse.
     
  3. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    .Eikö tossa nyt oon tarvittavat tiedot.Tollasta mäntää etsitään.Eiköhän se oo sit ihan sama tarviinko mä niitä yhen tai vaikka 16?!
     
  4. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Nii, aattelin vaan et jos vaikka vaan yhden niin kystöömi-männän teko ei varmaan ois niin hirveen hintasta, ku se et tosiaan tekee vaikaa 60 kystöömi mäntää...

    Mut joo, sori et kysyin, sinähän se tietäjä oot ja kaiken tarvittavan jo kertonut...
     
  5. PauliR

    PauliR 3rd gear

  6. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Ei tässä nyt varmaan aluks oo kyse siitä mitä se maksaa tai minkälaisia mäntiä teettää,arvelin vaan jos joku ois pyöritelly käsissään suurinpiirtein tollasil mitoilla olevia mäntiä.Eikä tässä nyt mitään tietäjiä oo yritetty olla,mutta heti alkaa nassutus.
     
  7. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Joo,Rämpylään 199 mottiin ne tulis.Nuo Summitin sivuilla olevat on just sillä orkkis puristuskorkeudella eli pitäs saada hieman korkeemmat.199 männissä orkkiksena ihan pikku monttu männän laessa ja tarvikemännissä laki aivan tasainen.258 mäntiä oli jopa 1,3 milliä korkeempia,mutta melkonen monttu männän päässä,että ei apuja sitten niistäkään.
     
  8. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Sori kun aattelin kysymyksillä selvittää tota hommaa..
    Mut itse tiedät parhaiten, jatka samaan malliin.
     
  9. mikähelvetinkat

    mikähelvetinkat 1st gear

    jostain volvosta
     
  10. Väne

    Väne Gearhead

    Ei oo volvossa tuommosta puristuskorkeutta, B230 on vähän matala ja B23 reilusti korkea..
    Olds 307 ois 3.8" poraus, noin 1.6" pk, 0.980" tappi..
     
  11. PauliR

    PauliR 3rd gear

  12. JariV

    JariV 2nd gear

    Mahle:n sivuilta ainakin pari vuotta sitten löytyi graafinen mitoittaja mihin saa itse näpytellä haluamansa arvot ja ne tekee sen mukaan ja lähettää. Käy kattomassa siellä vieläkö toimii tolleen.
     
  13. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    No tuo alkas olla jo aika passeli,mutta lisätiedoissa maininta "D-muotoinen upotus männän päässä,syvyys 0,178".Tasapäisenä olis jo aika OK.
     
  14. laakkius

    laakkius Gearhead

  15. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Joo,tuolta kattelin myös.Joitain vaihtoehtoja olis jo tiedossa,tosin joutuu suorittamaan jonkin verran koneistusteknillisiä toimenpiteitä.Tutkimukset jatkuvat.
     

Kerro tästä muillekin!