MÄNTYKANKAAN koululaisten ajelutus lähestyy taasen...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja sannalaitinen, 20.8.2007.

  1. sannalaitinen

    sannalaitinen 1st gear

    ... ja niin minäkin lähestyn TEITÄ! Eli päivä olisi 31.8. perjantai, ja entiseen tapaan aloitellaan, eli klo 11.00 "äskoopee" tarjoaa kahvit Männistön TB:llä, ja Vänärillä alkaa ajelutus klo 12.00. Olisi taasen erityisen hienoa, jos pääsisitte paikalle (...tulis nimittäin pikkasen kiirus parilla sivarilla ja soolomotukalla kuskata puolensataa innokasta koulukasta vauhdinhurmaan...)! Joten vetoan, ruikutan ja anelen, että tulkaa työkii! Jos kysyttävää ilmenee, minut tavoittaa numerosta 040 566 22 25 tahi sähkiksellä sannalaitinen(ÄT) hotmail.com
     
  2. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Sanna, minäpä pistän viestiä etiäpäin!
     
  3. supo

    supo Double Gearhead

    Terve Sanna. Minä olen Alastarossa teamineen kisoissa, mutta eiköhän Tupis saa sinne autoja ajeluttamaan lapsia. Tästä hommasta saa nimittäin niin hyvän mielen että oksat pois. Toivotaan erittäin hyvää keliä perjantaiksi niin tänne kuin Alastaroon.
    Ps.Ei minun autolla ois lapsia voinnut kyyditä mutta Pasin ja Harrin rodeilla ois voinut. Tässä ois taas hyvä mahdollisuus tehdä hyvä mieli kaikille.
     
  4. sannalaitinen

    sannalaitinen 1st gear

    Eli Riku ei missään nimessä saa olleskaan lauleskella, että "aja hiljaa, isi nyt vaan"....
    Suomen kesä on lyhyt, aina menee jotkut tapahtumat päällekäin, vaan jospa pärjättäs ilman sinuakin, varsinkin kun ei lapsosia sua sinulle kyytiin.
     
  5. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Mukana oli tällä kertaa peräti 10 autoa, jokunen moottoripyörä ja yksi tsuppari Vespa. Vaikka keli näytti toissapäivänä vielä todella surkealta, niin tänään paistoi aurinko ja avo autotkin pystyi ajelemaan avona.
    Kiitos kaikille mukana olleille!
     
  6. sannalaitinen

    sannalaitinen 1st gear

    KIITOS KIITOS KIITOS!

    Kyllä työ ootta sitten ihania! "Äskoopeen" leiristä oli ihan hävettävän vähän ajeluttajia, vaan onneks teillä on sydämet silkkaa kultaa!

    Kyllä oli koulukkaat taas onnesta soikeena!
     

Kerro tästä muillekin!