Magee näky

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja Ventura389, 7.5.2005.

  1. Ventura389

    Ventura389 1st gear

    Tuossa äsken kulkinetta kävin tankkaamassa, niin paikalliselle huoltamokahviolle kurvasi sitten isohko ;) harrikka, liekkikuvion maalattu & asiallinen näky kaikin puolin.

    Erikoiseksi näyn teki kyytiläinen (kun noita enempivähempi karvasia nahkapukuisia nyt pyörii kylillä useinkin), varmaan alle metrinmittainen pienokainen joka tiukasti istui kuskin takana ja piti kiinni. Hiukan hämmästytti ja jäinkin sitten seuraamaan tilannetta ja pikkuisella oli jonkinsortin turvavyö ja pikalukolla kiinni kuljettajassa. Turvallisuus oli taattu.

    Aika soma näky kaikkinensa ;)
     
  2. helppoheikki

    helppoheikki Gearhead

    Onhan noita, toi on ehkä siitä turvallisimmasta päästä kun on kuskissa kiinni. Aikoinaan tuttavapariskunnan pojat oli niin pieniä että pienempi laitettiin äipän electran takasitsille kiinni turvavöihin. Siinä oli hyvä vetää vaikka päiväunet kesken walkka-ajon. Poika oli ehkä kolmen vanha...
     

Kerro tästä muillekin!