Magneetto kuumenee

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja kauko-63, 18.11.2018.

  1. kauko-63

    kauko-63 Gearhead

    eli siis pojan mönkkäriin laitoin vihdoin uuden akun kun oli tarkoitus laittaa se myyntikuntoon,heti kun uusi akku oli kiinni niin huomasin että akulta lähtevä ohuempi virtapiuha jossa sulake välissä alkaa lämmettä,aikani siinä ihmettelin miksi.kun ei edes ollu virrat päällä,ja kohta huomasin myös magneettokotelon hohtavan kuumana avasin sen ja käämit käy todella kuumana ja siis ilman että on virrat päällä,onkohan se magneetto kaput vai voiskohan jossain muualla olla oikosulku tai jotain? Ja siis hetkessä imasee alun tyhjäksi.
     
  2. Rautamäki

    Rautamäki 3rd gear

    En sen paremmin tunne mönkkäreiden tekniikkaa, mutta kai siellä joku lataussäädin ja tasasuuntaaja/näiden yhdistelmä on oltava kuten prätkissäkin. Näihin kohdistaisin epäilyni.
     
    Jussi289 tykkää tästä.
  3. kauko-63

    kauko-63 Gearhead

    Ok. Pitää jatkaa tutkimuksia. Kiinan mallihan toi on mutta hyvin silti toiminut.
     
  4. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Luultavasti osuva arvaus.
     

Kerro tästä muillekin!