Mahtaako tää olla vielä liikenteessä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja DS 325, 10.4.2010.

  1. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Omistin ton joskus -90 luvun alussa. Vieläkö se pelittää. Tietääkö kukaan :wink:

    [​IMG]

    [​IMG]

    Tohon Wessaan asennetti Chevellen katto joka löytyi romikselta ja ikkunoiksi tuulilasia myöten valittiin pleksiset mallit :rotfl:
     
  2. 383

    383 Gearhead

    eikös siinä ollut 340 paperit ??????
     
  3. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Papereissa muistaakseni oli joko 340 tai 360 motinkokona, vaikka siinä olisi 225nen kiinni. Hauska yksityiskohta tuli mieleen kun tolla kylilla ajeltiin kun poliisi ratsasi meidät Sörnaisten rantatiellä. Miliisi pysäytti meidän seurueen luultavasti tarkastaakseen puuhakilpien voimassaolon. Saatuaan paperit käteensä tää miliisi sitten polleana ja koppavana asteli Maijan apparinpuolelle tehdäkseen kyselyjä. Piakkoin samainen miliisi palaa puhkuen takaisin ilmoitaen minulle että nää on väärät paperit kun rekisteriotten mukaan tää auto on umpimalli. Mähän siihen vaan tokasin, että älä, ihanko oikeesti. Pikku hiiltymisen jälkeen sain miliisin rauhoittumaan selittäen auton olevan "laikka-avo" ja siksi vielä puuhakilvillä :rotfl:

    Mahtaakohan toi olla jo kilvitetty avoksi. Ainakin mä sai siihen jopa luvat 8)
     
  4. valsu67

    valsu67 1st gear

    Tyylikäs laitos...Mulla 67 laikattuna ja ihan katsastettuna avoksi,ei noin viimeistelty kuitenkaan :lol: ja sateen sattuessa äkkiä lähimpään katokseen(Lue: ei rättiä)
     
  5. jaketin

    jaketin Gearhead

    tee reikä pohjaan :poff:
     
  6. valsu67

    valsu67 1st gear

    On jo tehty :D
     
  7. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Sain tollasen YVn asian tiimoilta:


    Muistelisin tommosen laitoksen seisseen Kylmälässä,siinä Siuntion lähellä,silloin ku meilläkin oli talli siellä. Jotain 90-l puoliväliä täyty olla.



    Paan vaan osan tosta tekstistä, kun sen kirjoittaja halusi kerran lähestyä minua sitä kautta . Jos hä haluaa kirjoittaa siitä tänne niin jääköön se hänen valinnakseen. Kiitokset kuitenkin hänelle tästä ja muustakin kiinnostavasta infosta 8)

    Mitenkäs ton jälkeen tai missään vaiheessa. Havaintoja Valtterista :eek:
     
  8. 383

    383 Gearhead

    eikös aikoinaan v8 ollut tallikuvia hesaasta muistakseni siinä oli joku 67 avo valiant siinä oli jotan ruutukuvioata lokasuojassa
     
  9. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Joo. Toi oli silloin Mariankadun tallilla sillä hepulla jolle sen möin. Kiinnostais vaan missähän toi lienee nyt ja onko liikenteessä :wink:
     
  10. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Eli jos toi olis elossa niin tahtoisit ostaa sen takas ja sit sulla olis jo kaks Moparia taloudessa sekä vain yks GM jolloin sun pitäis hommata chevy rotsin lisäks myös Mopar takki ja huppari ym.? :eek:

    En voinut vastustaa kiusausta. :poff:
     
  11. lordC

    lordC Gearhead

    Juu ole hyvä vaan.Sillä llaitoin yv:n,ku siinä oli mainittuna yksityishenkilö :oops:
    Liitteenä kuva tallin pihalta.Sijainti taitaa oikeemmin olla Lapinkylä...? Pääteltynä tosta Backyard Brosien kilpurin kuosista(toi vihree Chevy II) , väittäisin olevan kevään '93. Onko toi nyt sitte oikee avo,mitä tässä etittiin? http://kuvablogi.com/nayta/2555148/
     
  12. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Näyttäis samalta. Mitenköhän tosta etenpäin. Vieläkö joku tietää...
     
  13. 383

    383 Gearhead

    ostatko takaisin jos löytyy ????? muistuu vain eräs ajo reissu pakkasta -10 astetta 4 rumaa miestä kyydissä katto alhaalla :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  14. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Siihen sitten kyytiin pari Areriikan likkaa, niin johan soppa syntyi :rotfl:
     
  15. 440

    440 Gearhead

    8) Kyseisen auton omistin myös minäkin,otettiin siitä 340 kone kilpuriin aihioksi ja raato eteenpäin :eek: Mitäs onko toi kuva Merimiehenkadun tallilta ja kyseinen Vegan peräkuva Sandbergien vanha auto????? 8)
     
  16. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Kuva on Merimiehenkadun tallilta ja Vega on just se mitä epäilitkin. Onneksi, edes toinen noista muinaismuistoista on elossa, eli Merimiehenkadun talli. Huomasiko kukaan tulla käyneistä, kuinka siistiä siellä tuolloin oli... :rotfl:
     
  17. 383

    383 Gearhead

    on visiin siivoja/siivojat käyneet tallissa :rotfl: :poff: :rotfl: :poff: :rotfl: :poff:
     
  18. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Tai sitten Hande oli sillä "Roihupellon runkkarit" kiertueellaan. Handehan tosiaan oli 2-3 vuotta pois tuolta tallilta ja palasi entisttä isomman romukasan kanssa. Näkisittepä paikan nykyään :rotfl:
     
  19. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    WTF onk siel ollu siistii joskus?
     
  20. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Joo. Muutama päivä ennenkuin me sinne muutettiin...

    Tai ei silloinkaan :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!