Mahtuuko vani parkkihalliin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Löyly, 18.2.2007.

  1. Löyly

    Löyly 1st gear

    Tarvis tietää mihin parkkihalleihin tampereella mahtuu matala G20 vani? Tiedän jo että lielahden sittarin halliin menee kun siellä ei ole jyrkkiä kurveja. Eikös toi ole jotain ~210cm korkea? Korkeuden puolesta menis varmaan moniinkin, mutta kun niissä on niin jyrkkiä mutkia. En uskalla koittaa ettei jää jumiin. Onko havaintoja vaneista parkkihalleissa? Koskikeskuksen tilanne kiinnostais tietää.
     
  2. MudMax

    MudMax Gearhead

    En tiedä tampereen halleista, mutta meilläpäin parkkihallit saa unohtaa, kun niissä on 2 tonnin painoraja :x
     
  3. GS RIVIERA 68

    GS RIVIERA 68 3rd gear

    Koskikekukseen sopii !! 8)
     
  4. Löyly

    Löyly 1st gear

    Ootko varma? Muistakko paljonko siellä on se max korkeus?
     
  5. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    Mun vani ei taida mennä kun on se kattokorotus
     
  6. tammercity

    tammercity Gearhead

    Kalevan spar (vai mikä nyt nykyisin onkaan, vaihtaa nimee kerran kuussa) niin takaovesta luultavasti ainakin menis jos oikein muistan.
    Etuovesta en olis niinkään varma :-?
     
  7. GS RIVIERA 68

    GS RIVIERA 68 3rd gear

    Ainaskin oma G 20,nen sopi,(muistan hyvin ku syöttöpumppu levis sinne halliin)oli talkoo saada vedettyä se pois sieltä parkkihallista :odroll:Siis koskikeskuksen parkkiin!!
     
  8. Gerball

    Gerball Gearhead

    Onhan noissa parkkihalleissa varoituspuomi sisäänajossa joka hallin max korkeus. Jos alta mahtuu, voipi huoletta ajaa halliin sisälle. Näin ainakin täällä Turussa päin jokaisessa hallissa, saattaa tietty olla et tamperelaiset eivät ole vielä ideaa keksineet.. :)
    Vaikka ei riman alta mahtuisikaan, saattaa kärry vielä halliin mahtua. Tuo rima kun on koko hallin matalin kohta joka voi olla jossain syrjässä. Joku pieni pelivarakin on varmaan syytä olla.
    Hartwall areenalla kun monstereita käytiin katsomassa, parkkihallin rima laahasi oman vanin kattoa. Lippumies päästi sisälle, mut omalla vastuulla.
     
  9. Löyly

    Löyly 1st gear

    Ai turkulaiset ei älynny miettiä sitä ettei toi vani käänny kuten pikkuautot, jota tässä hain. :poff:
    Meillä moniin halleihin on luiskat alaspäin, joihin ei viitti liukkaalla ajaa koittamaan että mahtuuko sinne(se puomi siellä alhaalla). Sinne sitten jäädään jos ei mahdu.
     
  10. Jza

    Jza Double Gearhead


    No et oo ilmeisesti Eskelissä käynyt? Anttilassakin meinaa naurattaa, jos joutuu kerrosta vaihtamaan...
     
  11. Juola

    Juola 1st gear

    Jaa, että Hartwall-Areenan halliin mahtuu... varmaan, jos saa jättää sinne pohjakerrokseen, josta saa ajaa suoraan ulos sitten pois lähtiessä, mutta miten jos joutuu tosiaan ajamaan ylempiin kerroksiin? Siellähän täytetään parkkitalo alhaalta ylös periaatteella, ja kakkostasoltakin kun pois ajaa, niin pitää mennä yläkautta, ja siinä spiraalin muotoisessa luiskassa, joka johtaa kerroksesta seuraavaan jo mitsun space wagon ja jopa opel zafirakin tuntuu isolta autolta! En ole ikinä totkella käynyt areenalla, enkä ole varma haluankokaan vanilla kiivetä siellä kerroksesta toiseen!

    Kokemuksia? Tulee kuitenkin käytyä tuossa rakennuksessa joitakin kertoja vuodessa...!
     
  12. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    Ainakin sinne Finlaysonin parkkihalliin vois olla hankala ajaa niiden jyrkkien mutkien takia kun farmarillakin oli aika mielenkiintoinen. En muista miten korkea on, meniskö vani sinne korkeuden puolesta
     
  13. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    En mee parkkihalliin vaikka mahtuis sisään ajamaan... Parkkiruudussa kun ei ovia mahdu avaamaan edes kohtuullisen kokoisesta (Chevy STW).
     
  14. Käkö

    Käkö Gearhead

    Hyvin sinne rotkella mahtuu ja hyvin se taittuu niissä spiraaleissakin.
    Nimim: kokeiltu on moneen otteeseen...
    Tosin jos siinä on korotettu katto niin sit ei enään mahdu...
     
  15. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Mittaat autos korkeuden ja P-halliin mentäessä katsot oven yläpuolelta mikä on suurin sallittu korkeus ko. hallissa.
     
  16. Juola

    Juola 1st gear

    Juuei oo korotettu... eli tyylikkäästi dodgella vain sitten maaliskuussa jälkikasvun kanssa Shakiraa katsomaan!
     

Kerro tästä muillekin!