Maiston g riderz autot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja sami-v, 28.11.2005.

  1. sami-v

    sami-v 1st gear

    Kuinka moni on nähny kyseisiä "pikkuautoja" niitä tais olla 6 erinlaista. Itellä on nyt ´65 buick riviera mattamusta ja punaset liekit. Mallistoon kuuluu myös joku chopattu kupla.
     
  2. Wesuri

    Wesuri 1st gear

  3. platuart

    platuart Gearhead

    Joo, menin tutustumaan Jumbon laajennukseen ja siihen uuteen BR -lelukauppaan, joka muuten oli aikamoinen pettymys valikoimaltaan. No aikani siinä pyörittyäni ja kun oli plärännyt läpi kaikki n.20! Hot wheels autoa, osui silmäni lattianrajassa pilkottavaan pakkauksen kulmaan. Ei kun kontilleen ja mitäs täällä on!! Juuri se Buick Riviera, hienot vanteet ja jopa reiìtetyt jarrulevyt... hinta...3 euroa!! Sikahalpaa laatuunsa nähden!
    Ainoa kappale ja muut mallit oli jotain uusia pikkiksiä. Sarjaan kuuluu pakkauksen mukaan chopattu Kuplakin, mutta sitä siellä ei ollut.
    Kotona heti nettiin Maiston sivuille, en tiennyt niiden edes valmistavan 1:64 autoja!
    Hämmästyksekseni huomasin saman joka tuon linkinkin takaa tulee, että Ridez -sarja on vasta tulossa, häh, kuitenkin jo kaupassa Suomessa?!

    Onko näkynyt muissa kaupoissa kuin BR:ssä?
     
  4. Ei oo vielä maitokaupoissa näkyny, mutta Itiksen BR:ssä oli kans noita. Löysin kaikki mallit. Niitä ei oo vissiin kun yhtä värii/auto?
     
  5. rusty rocket

    rusty rocket Gearhead

    kävin viime viikolla vähän suunnittelemassa joululahjoja ja käväsin ensimmäisen kerran tuolla Koskikeskuksen BR.ssä ja sieltä tarttui mukaan Playerz sarjan Chrysler 300c limousine ja G ridez chevy silverado :lol: ainoat G ridezit siellä oli noita pick-uppeja :odroll:
     
  6. platuart

    platuart Gearhead

    Viime viikolla käväsin uudestaan Jumbon BR:ssä. löyty kokoelmiin sama Riviera, mutta eri väri. Helvetin hieno metskulila! Ei vieläkään sitä chopattua Kuplaa... :cry:
     
  7. Wesuri

    Wesuri 1st gear

    Näin myös tuon violetin Rivieran joku aika sitten, muut mallit pikkareita. Eivät jaksaneet kiinnostaa tarpeeksi joten jätin sinne (BR), kupla kyllä olisi melko varma ostos vaan eipä ole näkynyt.

    Ja uutinen mallirintamalta, May Cheong Toys joka paremmin Maistona tunnetaan on ostanut konkkaan menneen Italialaisen Bburagon pois kuleksimasta. Joitain Bburagon 1:24 malleja on tullut ostettua hyvän hinta/laatu suhteen myötä.

    Ja offtopiccia, harmittaa noitten 1:72 pikkuautojen runsas tarjonta. Mallit ovat kyllä hienoja ja tarkkoja mutta alkavat olla jo turhan pieniä. Niissä on yksityiskohtiakin enemmän kuin kilpailijoiden isommissa skaaloissa ja pienempään hintaan, on kumipyörää, realistista vannetta, hyvät mittasuhteet, mallit ovat skaalassa keskenään eli ei vakiomittoihin mahduttamista jne. Mielelläni näkisin noiden tekevän vastaavia 1:64 koossa. Hongwellin lisäksi Yat Ming suoltaa paljon hienoja malleja ulos, myös 1:43 skaalassa, ja halvalla.
     
  8. Wesuri

    Wesuri 1st gear

    Eilen jäi BR:stä haaviin tuo mattamusta liekitetty Riviera. Se olikin ainut siisti peli, pikkareita ja limoja jäi. Missä ne kuplat oikein luuraa. Hot Wheelsejäkin oli vain muutama hassu kappale.
     

Kerro tästä muillekin!