Majoitus alastarossa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja vespa68, 10.6.2006.

  1. vespa68

    vespa68 Gearhead

    Missäs alastarossa olisi hyvää paikkaa laittaa asuntovaunua parkkiin NitroNatikoiden aikaan?

    FHRAn sivuilla sanotaan, että alueella voi leiriytyä, mutta vaatii rannekkeen koko viikonlopuksi, mutta jos ei aio olla koko viikonloppua niin missäs sitten olisi hyvä paikka?
    Tarkoitus olisi ajaa vaunu torstai-iltana johonkin parkkiin ja nautiskella kisoista perjantain ja lähteä jo lauantaina kohti uusia seikkailuja.
     
  2. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Alastarosta en tiedä mutta Yläneen Valasranta Pyhäjärven rannalla voisi olla hieno paikka leiriytyä.. Moottoriradalta ei oo varmaan paljoo yli 15 km matkaa(??)
     
  3. Degenerated

    Degenerated Gearhead

    Me on kerran oltu vaunun kanssa yö ihan siinä parkkipaikalla, eikä meitä ainakaan tultu häätämään pois. Tosin se ei ollut nitrokisa, valvonta varmaan on tiukempi?
     
  4. paja1

    paja1 Double Gearhead

    ainakin tänä viikonloppuna portin vastaisella parkkikentällä sai nukkua yön yli ihan rauhassa ilman mitään maksuja. isot kisat voi olla sit eri juttu.
     
  5. vespa68

    vespa68 Gearhead

    Oripäässä Krapuranta oli ihan OK paikka.
     
  6. Toke

    Toke Gearhead

    joo toi Oripään Krapuranta taitaa olla lähin oikee karavaanari alue, eikä todellakaan mikään hassumpi sellanen, melko siistit paikat. Matkaa radalta varmaan joku 13 km turun suuntaan.
     

Kerro tästä muillekin!