Malmi 1994

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja homer, 26.6.2015.

  1. homer

    homer Double Gearhead

  2. mpower

    mpower Double Gearhead Bannattu

    Bongasin itteni lajittelun ykkössijalta(normaal)!Vettä tuli lopussa,niin ei päässy pokkaamaan ja halaamaan kauniita neitejä.Positiivisinta oli vesitynnyrissä uittamisen välttäminen! :rotfl:
     
  3. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Kylläpä tuon videon myötä palautuikin yli 20 vuoden takaiset lähdöt elävästi mieleen!

    Tosiaanki pito oli kauniisti sanottuna olemattominta luokkaa jolla olen koskaan ajanut. Lähtöalueella asvaltti alkoi myös murentua, ja burniksen jälkeen peruutellessa slickseihin tarttui kookkaita kivenpalasia joita tiimi sitten käsin poisti.

    Alkkisvehkeillä itse lähdötkin olivat pelkkää burnista ja muistan hyvin kun ainoassa lähdössäni sutiminen alkoi heti viivalta ja heti vaan kakkosta ja samantien kolmosta renkaitten savutessa. Silloinen pääsponssimmekin (HopeSmoke) edellytti että savustetaan maaliin asti ja niin syntyi viikonlopun kovin aika 5.1 sekkaa. 60 jalkaa oli luonnollisesti surkea 1.4 sek, ja loppunopeutta luistelutyylillä tuli jotain 230 ellen väärin muista.

    Vaatimattomista tuloksista huolimatta Malmi oli yksi mieleenjäävimpiä kisoja. Olosuhteitten puolesta vähän samantapainen kisa oli myös aikoinaan Barkarbyn kisa Tukholman lähistöllä. Pito oli kyllä parempi vaikka radalla olleet kaivonkannet eivät millään tapaa herättäneet luottamusta...
     

Kerro tästä muillekin!