MALMI StreetDrags 2021 #1

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja kede -57, 6.6.2021.

 1. kede -57

  kede -57 3rd gear

  tukkijulli, tmu, Mika.V ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 2. nikkez_

  nikkez_ 2nd gear

  Tosta omat turailut eiliseltä .
  Hauskaa oli ja toivottavasti ens kerralla pääsee yleisöki paikalle.
   
  rallikuski, Vallu 426 ja CCZ28 tykkäävät tästä.
 3. Patwh

  Patwh 3rd gear

  tukkijulli tykkää tästä.
 4. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Juu, kiva kesän alku. Ajattaminen oli kyl aika hidasta, mut ei toki ollu itekään niin aktiivinen sinn ehakeutuu kosa line up oli piiiiitkä. Jengii oli ajamassa ihan tappiin, eli kuuteen asti, et joutokäyntii ei sen puolesta ollut.

  Sit toinen asia oli kellot. En tie mikä niis oli, mut tulokset oli kyl merkillisiä, niin loppareiden kun aikojenkin perusteella. No saatiin uusia ja yllättäviäkin ysin kerholaisia, mut kyl ton puolen pitäis olla paremmalla varmuudella.

  Pito oli varsin nihkee, tai sit mul oli vaan helvetin huonot hakkapellitat alla. Ykkösel ja kakkosel ei voinu painaa kaasua lainkaan, kolmosel pysty kyl jo pitää pohjassa. Sentään kuitenkin oma ennätys ku ekaa kertaa olis 60 jalkaa yli kolme sekuntia, kahdesti. Ja kolmas oli jotain 2.97.

  Ajettiin, tai yritettiin ajaa, kans kakkalistaa joka on ollut vuosia vireillä. Ohjenuorana lähinnä se et normi katurenkaat. Seittemän autoo osallistu.

  Yks sankari lähti ekan lajittelulähdön jälkeen veke ku hommast ei tullu mitään; aika oli vain 5.5 sekuntia huonompi kuin katuslikseillä. Toinen lähti landelle vähän myöhemmin, oli aika-ajon ykkönen 12.59 ajalla. Kolmas lähti vähän myöhemmin ku oli kai nälkä.

  Pudotuskisassa mä lajittelun viides, ja eka rundi Nikkee vastaan joka oli karvan hitaampi. Vaan seinä tuli vastaan ku Nikke veti ylikovaa, parans lajitteluaikaa 1.5 sekunnilla ku itelt ei lähteny ku kymppi

  Toisessa parissa Laila löi Lei..., eiku Fordia ku Mikkis missas kolmosen. Saatto Tommikin vetästä soolon, ta sit oli jo lähteny. Finaali jäi ajamatta, mut voittajaks kilpailunjohtaja tuomitsi Niken Volvon. Vato Racing Enginesin sponsoroima pääpalkinto kulutettiin kaikkien kilpailijoiden kesken jo varikolla.

  Teemun lahjoittaman "ykköspytyn" kuittasi Osku koska luovutti ekana. Muut Teemun palkinnot jäi vielä seuraavaan kertaan. Joka on? Ja allekirjoittaneen Cordoba sai vielä palkinnon päivän nopeimmasta ajasta, kullattu kakkakikkare! Tosin, se tuli dopingin ansiosta ku vaihdoin alle katusliksit. Varovaisel lähdöllä 60 jalkaa putos 2 sekan pintaan ja ajasta läks 3.5 sekuntia.
   
  Larry ja three hundred tykkäävät tästä.
 5. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Tehovehkeillä on hankalaa normirenkailla, mutta en ois arvannu että se on noin hankalaa. Siis ite "kärsii" tosta vain noin sekunnin puoltoista, mut noi 3-5s hitaammat ajat on varmaan hauskan tuntusia siellä kabiinissa? paljonkohan junnun plymari meni katupalloilla, eiks se slikseillä oo korkeeta kymppiä päässyt?

  Ajaminen olis hauskaa, jonottaminen ei niinkään. Onko toi ajattamisen tahti joku uusi normi turvallisuus syistä tms. vai olisiko sitä mahdollista kiristää?
   
 6. Vermilion

  Vermilion 3rd gear

  Kukas oli nopein oikeasti? Facessa oli juttua että Kuitunen Escortillaan pieksi kaikki ajallaan? Mitähän mahtoi olla aika?
   
 7. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

 8. XJR

  XJR 3rd gear

  Pitoa oli normi katurenkaille niin, että meinasi ihan kyykätä viivalle ( 60ft 2,33 ).:) Etumottisessa takana painoa 54%
   
 9. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Junnu veti 12.85. Kyl mäkin jotain muuta yritin, mut ei vaan pystynyt. Vissiin vaan ne pallot sit niin pateettiset.
   
 10. XJR

  XJR 3rd gear

  Eikös valkosivuillakin menty 12.56 ?
   
 11. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Slant Sickness ja Vermilion tykkäävät tästä.
 12. nikkez_

  nikkez_ 2nd gear

  itellä DRAGYn mittaamana 0.4sekan ero 1/8mile ajoissa ja muut väliajat samat ku aikalapuissa.
   
 13. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Joo. Valkosivut mullakin kyl oli..., ja oon valkosivuil menny alle 2 sek 60 jalkasii muualla. Oli kyl ehkä vähän tuoreemmat ku noi, ja erimerkkiset.
   
 14. väsynyt

  väsynyt Gearhead

  Eiks nää ollut samaa vuosikertaa kun ite auto!
   
 15. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

 16. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Itselle yllätys miten kovaa nykyään vakion näköset Audit porhaltaa menemään. Useita 10-12 sekunnin autoja.
   
 17. johntravolta

  johntravolta Gearhead

  Nuo Malmin ajat eivät ole kauttaaltaan tosia. Kellot sekoili iltapäivällä todella pahasti. Transiittijätkä kävi moneen kertaan niitä räpläämässä, mut ei auttanut. Muuten mukava päivä.
   
 18. 1320

  1320 Gearhead

  Hauska päivä oli Malmilla, kelit oli ainakin kohdallaan ja viivalla mukavasti kalustoa. Ja hyvin riitti ajajiakin vielä loppuun asti, eikä puolet autoista olleet lähteneet pois jo puolenpäivän jälkeen kuten joskus on käynyt.

  Kun ei sattunut nyt mitään muuta autoa olemaan ajossa, niin piti sit Ramblerilla ilmoittautua kisaamaan et pääsi katsomon puolelle, ja kun kerta paikalle oli raahauduttu niin pitihän se käydä radallakin kepittämässä rattimanuaalilla.:poff: Ramblerin suorituskyky nyt ei päätä huimannut, mut se oli jo etukäteen tiedossa. Varovaisella lähdöllä (ainoa ajossa oleva auto, niin ei viitti rikkoa), kellot pysähtyi huimaan lukemaan 21.96 & 100 km/h, mut tavoite saavutettiin, eli päivän nopein Rambler oli silti kyseessä...:rotfl:

  Tuossa on kans muutama kuva: https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2021/Malmi+Street+Drags+I+5.6.2021/

  Ja tuossa videolla on jotain sekalaisia lähtöjä päivän ajalta:
   
  Larry tykkää tästä.
 19. KKOSKINEN

  KKOSKINEN Gearhead

  Katoin striimistä, että tutunoloinen nokka sieltä tulee kuvaan. Ja olihan se.
   
 20. 1320

  1320 Gearhead

  Jep sehän se. Ei viitsinyt käydä kuin kerran radalla olishan se voinut vähän kovempaakin mennä jos olis lähtenyt hiukka erilailla, mut toisaalta koska tuo ei mikään kilpuri ole, niin eipä sillä ajalla suurta merkitystä ole. Pääasia vaan että pysyy ehjänä.:pinup:
   
  hmr66 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!