Malmin lentokenttä case jatkuu edelleen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja BRAKE DRUM, 13.8.2022.

  1. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Aikoinaan neuvostoliitossa Stalin, joka tapatti kymmeniä miljoonia omia kansalaisiaan, halusi rakennuttaa lentokentän Sotshin lähelle mutta hänen päänsä saivat insinöörit käännettyä juurikin siksi että se maaperä on mitä on (surkean ja täysin kelvottoman välimaastossa). Putin oli kovempi jätkä kun hän rakennutti samalle alueelle olympiakylän. :eek:
     
  2. juhapih

    juhapih Double Gearhead

    Loppupelissä tulos on saman suuntainen kuin kotopaikallani. Saha-alue kaavoitettiin asuntokäyttöön, mutta maaperä oli pahoin saastunut. No tonttien alueelta maa-aines ajettiin Riihimäelle Ekoekokemille puhdistettavaksi kuorma-autoilla... ja takaisin. Pintamaat vaihdettiin ja siihen kylvettiin ekokauraa, ettei tuuli vie. Rakennuksien pohjat kaivettiin etukäteen. (muualla on vieläkin kaivuukielto)

    Halpaa oli. Kymmeniä miljoonia markkoja ysärin lopulla oli kulut. Tonttien myynnistä tuli pari miljoona... Elämä on...
     
  3. PetteriT

    PetteriT Gearhead

    Se on tämä suomalainen luonne ..Periaatteet ja oma mielipide menee muiden juttujen yli...saa olla vaikka millaiset laskelmat ja todisteet että perseelleen menee, mutta jos on valta sanoa että näin tehdään, niin yleensä silloin tehdään kanssa, seurauksista ja kuluista välittämättä (pätee niin firmoissa ja perheissä tehtäviin päätöksiin).
    Kaikki kunnia niille päättäjille ja johtajille, jotka kuuntelee ja lukee raportit ja vielä yrittää ymmärtää mitä niissä sanotaan mutta yleensä tahtoo olla, että kun on saatu se oma rakas visio siihen projektiin näkyviin niin harvahan sitä myöntää että idea on hieno, mutta ei järkevä ja kannattava.
     
    Seevu tykkää tästä.
  4. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Mikäli ei joku tolkuton nousukausi ala, ei rakentaminen ala saati toive saada niitä myydyksi. Ja jos sinne sosiaalista asuntorakentamista saadaan lisäksi, ei sieltä kukaan tolkullinen osta asuntoa, kun naapuriksi saa kaikki hörhöt.
     
  5. Scuderia Gungko

    Scuderia Gungko 3rd gear

    Kallistuen voimakkaasti jälkimmäiseen, mistä todistuksena jo se että Lahden moottoritie on jouduttu Malmin kohdalla rakentamaan sillan päälle.

    Sellaistakin anekdoottia kerrotaan, että Malmilla 30-luvulla vieraillut Junkers G-38 meinasi pysähdyttyään upota kenttään asfaltin läpi.

    [​IMG]
     
    kerkko ja karra tykkäävät tästä.
  6. Cortina71

    Cortina71 3rd gear

    Se on just näin, kunnon Junttila, jossa itsetunto on huono. Omaa näkemystä/kannanottoa ei pystytä muuttamaan, vaikka joku toinen esittäisi perustellusti paremman näkemyksen. Työpaikoilla tämä ilmenee esim. tietotekniikan kanssa. Vaikka työntekijät kuinka selvittäisivät uudistuksen vetäjille kuinka vanha järjestelmä olisi toimivampi kyseisessä työssä, ei uudistuksen vetäjät ota tätä kuuleviin korviinsa vaan ajavat sokeasti uudistuksen maaliin juuri niin kuin oli päätetty. Eivät myöskään myönnä virhettään senkään jälkeen kun uudistus on todettu sudeksi..
     
    JanVir, Seevu, Laszlo ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  7. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Onhan se toiminta Helsingissä ihan jonkun verran erikoista kun kommunisti apulaispormestari sabotoi joukkoliikennettä
     
    Challenger Rtee ja Laszlo tykkäävät tästä.
  8. Väpsy

    Väpsy Gearhead

    Jos itellä olis mahdollisuus päättää, niin suoraa vaan kilometritehtaalle moisesta toiminnasta. Luottamustehtävä, millä hitolla kukaan voi uskoa sun tekeväs parhaasi työnantajan eteen, jos vapaa-ajallas käyt aikasi kuluksi vandalisoimassa muutenkin sen omaisuutta.
    Kaikkia se leipä elättää...
     
    Laszlo ja homer tykkäävät tästä.
  9. Vassareille se on meriitti, että hölmöilee. Se on sitä kapinaa..

    Muiden silmissä se on säälittävää, että keski-ikäinen mies heiluu spraymaalipurkin kanssa töhrimässä.
     
    Laszlo, Hai, homer ja 1 muu tykkäävät tästä.
  10. TopyCa

    TopyCa Gearhead

  11. homer

    homer Double Gearhead

    Kyllähän tuo taitaa olla niin että oikeistolaisemman puolueen edustaja olisi tuollaisten hölmöilyjen jälkeen patistettu jo kilometritehtaalle... Tuli yhtäkkiä mieleen edesmennyt Ilkka Kanerva.
     
  12. Hai

    Hai Double Gearhead

    Töissä tästä tapauksesta keskusteltiin eilen.
    Kyseessähän on "nuoruuden hölmöily", joka on nyt vaan jäänyt päälle/tullut uudelleen vähän kypsemmällä iällä. Säälittävää keski-ikäiseltä joo.

    Omalla kohdalla voisi olla aika matala kynnys ryhtyä laittomiin katukiihdyttelyihin.
    Työkaveri siihen, että mitäs se kynnys olis apulaisvarapormestarina?
    Hmm??
     
    Laszlo tykkää tästä.
  13. KKOSKINEN

    KKOSKINEN Gearhead

    Helsingin kaupunginjohtaja
    ei sotkenut omaa pesää vaan meni Vantaalle,
     
  14. KohtalainenPaja

    KohtalainenPaja 2nd gear

    Koska saadaan ensimmäinen päättäjä Heurekan suoralle burnaamaan:D
    Paavolla oli vain väärät vastaukset:( Hävetti ja pahoitteli.
    " Miksi töhrit Paavo?"
    " No siksi kun se on kivaa ja sen osaan!"
    Näin sen olisi pitänyt mennä:)
     
  15. Eikö tämä MALMI homma ole jo käsitelty ja kuopattu.
    Juuba jaaba jutut ei nyt auta ja kun lukee noita em. niin alkaa rönsyilemään suomi24 keskusteluksi.

    Olisiko nyt vaan niin että tämä otsikko kuopataan ja jokainen alkaa katsomaan eteen tai sivuille tai vaikka taivaalle, mutta malmi oli ja meni eikä se asia nyt siitä mihinkään muutu.

    AH
     
    KohtalainenPaja tykkää tästä.
  16. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

  17. Nyt ymmärrän tämän lausunnon..:

    ARHINMÄEN teosta Tolin kuvailee osaavasti tehdyksi teokseksi, vaikkakin jokseenkin naivistiseksi.

    Kysyttäessä kuinka teos esittää naivismin piirteitä, Tolin ohjaa katsomaan naivismin määritelmän sanakirjasta. Suomen etymologisen sanakirjan mukaan naivismi tarkoittaa lapsenomaista ilmaisutapaa käyttävää taidesuuntaa.

    Myös kokemus näkyy Tolin mukaan teoksessa juuri osaavan työnjäljen kautta.

    – Pinta-ala on teoksessa väritetty kokonaan, se esittää kokonaisuutta, jossa on tausta ja kaksi tekstin osaa – eli ihan kunnon elementtejä. Siinä on sommiteltu kokonaisuus, väritys ja teksti, aivan kuten graffititaiteessa kuuluukin.
     
  18. TopyCa

    TopyCa Gearhead

    "Olisiko nyt vaan niin että tämä otsikko kuopataan ja jokainen alkaa katsomaan eteen tai sivuille tai vaikka taivaalle, mutta malmi oli ja meni eikä se asia nyt siitä mihinkään muutu."

    Ihmettelen asennettasi! Olet pitkän linjan harrastaja/business mies alalla ja et pane vastaan kun tärkein paikka koko Suomessa pannaan tasaiseksi.
    Vai haluako että koko toiminta tulee viereesi Kauhavalle? Hyvä että sinne on tullut toimintaa mutta harva ajaa esim Stadista sinne perjantai illan "pre-meet" tapaamisiin...

    Itse tykkään mennä Malmille wanhoja kilpureita, ja muita, katsomaan ja turisemaan omistajien kanssa. Siellä on hyvä fiilinki. Kauppatorilla en ole koskaan käynyt. Täytynee joskus korkata sekin.
    PS. Eikä Malmi ole vielä kadonnut mihunkään! Kovaa ääntä pitämällä ehkä saadaan jäämään nyky tilaan. Eli käy kten vallattu Sipoon ranta - alku innon jälkeen kasvaa horsmaa...
     
    Seevu, Volvo_5.7, homer ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  19. M.O.T.:

    Andersson ei vielä ota kantaa siihen, kuka vasemmistoliiton presidenttiehdokas on. Hän kuitenkin kertoo, että nimiä on jo pyöritelty. Andersson mainitsee Jussi Saramon, Paavo Arhinmäen ja Merja Kyllösen.
     
  20. kerkko

    kerkko 3rd gear

    Kiitos hienosta kuvasta! En tiennytkään tästä vierailusta. Mutta ainakaan asfaltin läpi ei ollut menossa, kenttähän on betonilaatoista ja saanut nykyisen asfalttipeitteensä vasta myöhemmin. Osassa kenttää betonilaatat ovat vielä näkyvissä ja alkavat olla vähän vinksinvoksin, suohon uponneina.
     
    Scuderia Gungko tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!