Malmin Pöhinät/Mopar Meet 7.7. 2018 pidetty!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Koppakuoriainen, 12.7.2018.

  1. Koppakuoriainen

    Koppakuoriainen 3rd gear

    Hei!
    Fma haluaa kiittää kaikki vapaaehtoisia, yhteistyökumppaneita, Fmaa-kansalaisia sekä Gm-porukkaa, RR-team-porukkaa ja Ff-porukkaa!! :rolleyes:
    Niin ja ei saa unohtaa FHRA:n porukkaa. :)

    Saimme yhdessä järjestettyä loistavan tapahtuman Malmin lentokentälle ja kelikin...oli AURINKOINEN!
    Kovasta tuulesta huolimatta saimme pidettyä Infoteltan pystyssä ja MoparMokkaa keiteltyä eli säässä kun säässä homma toimii! ;)

    Paljon opittiin mitä tapahtumien järjestäminen vaatii ja kuinka saadaan porukka kasaan sekä kuka missä ja milloin. Mikään juttu ei tapahdu yhdessä eikä kahdessa yössä kun kerhotoimintaa pyöritetään. Tämä oli mahtava kokemus tehdä yhteistyötä toisten kerhojen kanssa ja se kyllä kannatti!!
    Tällä jutulla saadaan uutta näkemystä sekä kokemusta tapahtumiin sekä tutustutaan uusiin harrastajiin, loistavaa!o_O
    Rastiajoon olisi kaivattu muutamia autoja lisää jotta K-Supermarket Viikin eväät olisi saatu "täydellisesti" syötyä mutta oli onneksi muutama auto menossa mukana.

    Iltabileistä sen verran, että ruokaa riitti kaikille ja kukaan paikalle saapunut ei joutunut "koelauluun" :p vaan lavalle nousi TEXAS OIL, kiitos!!

    Aurinkoista kesän jatkoa kaikille ja pidetään Moparit liikkeellä:cool:

    Terkuin:
    Sihteeri-Erja
     
    Muokattu: 12.7.2018
    Dart67 tykkää tästä.
  2. Kimmo

    Kimmo Gearhead

    Jep, ilma kohdillaan ja mukava oli tavata porukkaa, jota oli hyvin saapunut paikalle.
    MoparKaakao oli taas hyvää - kiitos.
     
    Koppakuoriainen tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!