Marix ecology

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Anonymous, 3.12.2002.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  Kellään kokemuksia Marix-uusiorenkaista.
  Hakusessa ois koko 235-45/17"
   
 2. Anonymous

  Anonymous Guest

  Totatota, jos kerran pitää olla tuollaiset makkarankuoret renkaina, niin eikös silloin ole satsattu hyvään pitoon. Ja varmaan on selvää kummassa on hyvä pito, uusio- vai orgiskumissa vaikka kuinka uusiossa olisi Pörellin tai Mikkelin pintakuvio.

  Jos kyse on vain "menevästä" ulkonäöstä, niin mikä tahansa uusio kelvannee, minkä halvimmalla saat.
   
 3. Anonymous

  Anonymous Guest

  Joo-o, mutta köyhänä on ajateltava ennekaikkea hintaa ( marix 280e/srj. ja michelin 820e/srj. ) Hintaeroa on huimasti ja kun vielä tiedetään matalaprofiilirenkaiden kulutuskestävyys, niin pistää kyllä miettimään. En oletakkaan marixien olevan lähelläkään misukan ominaisuuksia, mutta jos olisivat edes kohtalaiset, kokemuksia??
   
 4. Razorass

  Razorass 1st gear

  Olipa hetken aika alla tuollaiset marixit. Todella vaan hetken ja menin vaihtamaan kunnon kumit alle. Tietty on aina kiinni siitä minkälaiseen autoon pistää, ja onko autolla tarkoitus ajaakin.
   
 5. KST2

  KST2 3rd gear

  turussa koulukadun nesteen vieressä myyvät champiro gt renkaita. Noi matalaprofiilisetkaan renkaat ei oo hirmu kalliita ja ainakin yhen kesän perusteella pelasivat vallan hyvin ja olivat hiljaiset. renkaat on kokoa 205/45/16 ja maksoi 10kk sitten 2200 mk/sarja. Kyseessä EI ole pinnattu rengas.
   
 6. Yogi

  Yogi Gearhead

  Minä olen ajanut uusiorenkailla viimeiset viisi vuotta, ja tulen tulevaisuudessakin ajamaan. Kalliita matalaprofiileita ostavat vain ne jotka eivät kuitenkaan mitään hyötyä siitä sen enempää ota. Pinnatuista ei ole minulla paljon mitään pahaa sanottavaa, hinta on paljon edullisempi!
  Master - halvat ja kestävät kesä+talvikiekot, tämä on oma kestosuosikkini
  Colway - Kestää mutta nastat lähtee vetävistä
  Hankook - Tosi kestävät talvigummit, nastat pysyy raudanlujassa
   
 7. gran sport

  gran sport 1st gear

  Olen ostanut tollaset Suojasen Tapilta Kyröskosken suurlavalta eikä ollut moittimista. Kannattanee kiinnittää huomiota siihen että kaikki kiekot on samanlaisella rungolla. Michelinit on helppo erottaa löysien sivujensa ansiosta ja ainakin tuo Suojanen osaa valkata sopivan sarjan. Muistaakseni nää tuodaan Keski-Euroopasta ja siellä pinnoitettujenkin pitää kestää 200km/h jatkuvaa ajoa eli vaatimukset on kovat. Tässäkin suhteessa tekniikka ja vaatimukset ovat kehittyneet.
   
 8. KST2

  KST2 3rd gear

  Multa loppu pinnattujen käyttö kun alle puolen vuoden ikäsistä renkaista meni kolme runkoa veteläks. Voi olla huonoa tuuriakin..
   
 9. Anonymous

  Anonymous Guest

  No niin renkaat ostettu (tapilta) ovat yllättävänkin siistit ja hyvintehdyn näköiset ja kaikissa "jäykkä" runko. No aika näyttää millaiset ovat...
   
 10. Razorass

  Razorass 1st gear

  Joos. Tuollaiset GT Radiaalit minäkin silloin vaihdoin alle, käytin sekä 15" että 13" -205 kokoja ja hianosti meni. Harvinaisen neutraali rengas urille.
   
 11. Anonymous

  Anonymous Guest

  Miten onnistuu noitten marixien toimitus pääkaupunkiseudulle?
   
 12. gran sport

  gran sport 1st gear

  Suojanen toimittaa minne vaan. Ei nyt ole herran yhteystietoja mutta ilmoittelee ainakin pörssissä
   
 13. Anonymous

  Anonymous Guest

  Muistatko/tiedätkö minkä verran toimitus pääkaupunkiseudulle maksaa?
   
 14. Anonymous

  Anonymous Guest

  040-5026735/Tappi Suojanen. Toimitus maksaa 17e/lähetys. Kulut ovat samat joka paikkaan suomessa.
   
 15. Anonymous

  Anonymous Guest


  Renkaat vanteilla, painoja menikin sitten "reilusti". Saas nähä... No osansahan selittää, että molemmat on italiasat (vanteet+renkaat)...
   

Kerro tästä muillekin!