Marko Tuunanen,taas finne Wheelsissä,hienoa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Seppä Leonardo, 21.1.2008.

  1. Seppä Leonardo

    Seppä Leonardo Gearhead

    Postiloota oli taas saanut uutta sisältöä,suomipoika tehnyt hienon yksilön.Kelpaa esitellä tuollainen personallinen ajokki missä tahansa .Onnittelut Savosta.
     
  2. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Kun ei vaan menis myyntiin... Tuntuu olevan niin ikävän kaupallista menoa nykyään.. :wink: Onnittelut vaan täälä pöllönummelta kans!
     
  3. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Hienoa, onnittelut TATU:lle!
     
  4. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Katselinkin tuota julkaisua jo tänään kaupan hyllystä, mut ei ollu vielä sinne asti kerennyt. Aika hyvin on muuten ainakin Kouvolan Prisma satsannut noihin alan julkaisuihin. :D
    Toi pikappihan on tosiaan hätäisesti hutaistu kasaan pelkästään myyntimielessä. Ihan sen vuoksi omistaja on joutunut tekemään paljon osiakin itse, että myyntivoitto kasvaisi mahdollisimman suureksi... :wink: :rotfl:
    Eihän sitä nyt vielä voi myydä kun perälautaakin pitäis kuulemma vähän maalailla! Vai onkohan auto sittenkin jo matkalla länsinaapuriin... :p
     
  5. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    KERAVAN PRISMASTA SAA OL' SCHOOL RODZIA!!! :rotfl: :rotfl:
    http://www.olskoolrodz.com/
     
  6. Otto

    Otto Gearhead

    Kuka rat rod heebo tunnustaa; kenen puoliso on siellä töissä?! :rotfl:
    Salossakin ilmestyi Suomalaiseen Kirjakauppaan Rod n' Custom kun siellä oli yksi Hot Rod Mama töissä... ja lisäksi saivat vahvan vihjeen!
    Samoihin aikoihin puolestaan sai e.m. kauppaa vastapäisestä kaupasta lakonoita joissa helvatan iso Härräkän logo... ja tämä melkein samasta syystä. Pari puhelua ja kaikki karvanaamaset kaverit osti ne lakanat sieltä pois... :rotfl:
     
  7. lake ender

    lake ender Gearhead

    Järvenpään prismasta löytyy kans ol'skoolrodsi. Vaatimattomat 9,20 näytti olevan hintaa, mutta pääasia että on. Rod&customin ne lopetti vuos-pari sitten :(
    Tuuninki ym. makasiinia on sensijaan tullu kyllä tilalle....
     
  8. AFTERBURNER

    AFTERBURNER 1st gear

    No mut ajat tuusulaan niin säästät 20 centtiä kun ostat platulta!
     
  9. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Ei tuo vielä mitään, mutta kun Ol'School Rodz löytyy myös Pieksämäen S-Marketista :poff: - tosin onhan tuo S-Marketin lehtipiste vain noin 30 metrin päässä Suomen suosituimman alan sivuston pääkonttorista, mutta silti...
     
  10. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Inkeroisten S-marketista löytyy traktori- ja kelkkalehtiä, jee. Taitaa noi lehtijutut olla Tatulle jo vanha juttu, mutta ens helmikuussa toi rotilo näkynee telkkarissa kahden seksitanssijan ja kymmenen neitsyen kanssa.
     
  11. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Jaahas, tuon ekan heiton jälkeen tää aihe näköjään hyppäskin enemmän lehtiä kuin TATU:n hyötyajoneuvoa koskevaksi... :odroll:
    Mut joo, kyllä Kouvolastakin näkyy löytyvän olskuulrodsi. Ja viimeks lueske... siis ohimennen vilkaisin 10,70€ maksavaa hienoa HOT ROD Deluxe-julkaisua ja nappasin mukaan kolme euroa halvemman HOT ROD Do-It-Yourself-Sarjan Paint&Body-lehdykän. Wheels, Power, Rod&Custom ja muut "tavallisemmat" ovat olleet valikoimissa vuosikausia, mutta viime aikoina on ilmestynyt aika monia hieman erikoisempia painoksia. Ellen väärin muista, niin muskeliautolehtiäkin taitaa löytyä melkein joka merkille, mutta ne ovat jääneet melkein yhtä vähälle silmäilylle kuin ne noin sataviiskymmentä tuuninkiläpyskääkin...
    Saa nähä, koska tuulipukusedillä on Primer kourassa lehtihyllyn luona... :rotfl:
     
  12. JanneK

    JanneK 3rd gear

    Lehtiä voi tilata lehtipisteisiin myytäväksi Rautakirjan valikoimista. Itse tilasin mm. Auto & Design lehden jota muuten on vaikea löytää irtonumeromyynnistä.
     
  13. bootsi

    bootsi Gearhead

    ..ja Rovaniemen Prismasta (S-market)

    http://www.lehtipiste.fi/ <<---Tuolla voit etsiä se lähimmän myyntipisteen.
     
  14. Otto

    Otto Gearhead

    Ruottalaisten Power-magazinessa oli taas suomalais-edustusta kun lehteä kaupasssa vilkaisin...
     
  15. 660

    660 1st gear

    ja janneK:sta oli juttu uudessa gasolinessa :D
     
  16. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Ja mun ottamia kuvia haluttiin Mopar Muscleen :eek:
     
  17. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Uudessa Wheelsissä useita fotoja Kumannon Eeron hienoista pienoismalli-Volkkareista, ja näkyihän mies itsekin virnuilevan yhdessä kuvassa! :D Ja ellei Suomi muuten ole edustettuna, niin Peksun näköinen straipparihan taitaa vilahtaa lähes joka numerossa... :lol:
    Eikä siinä vielä kaikki, seuraavassa painoksessa jatketaan taas kotimaisen käsityön esittelyä Stuart Littlen muodossa!
     
  18. katti

    katti 1st gear

    Huomasin kans et Stuart Littlestä tulossa juttuu. Autohan muutti elokuun lopussa Ruotsiin, mut kiva juttu anyway! Ja hyvän autonhan se Tomi sai vaihdossa. 8) Eli Heath Garagella luultavasti tapahtuu ens talvenki aikana..
     
  19. Seppä Leonardo

    Seppä Leonardo Gearhead

    Wheelsin maalaus-spesiaali tuli

    Henkilökohtaiset kiitoksat Mannermaalle ja kumppaneille upeasta alan esittelystä vaikkakin ruåtsiksi.Koska tulee suomeksi niille ,joiden kielitaito ei riitä maalauksen ammattisanaston ymmärtämiseen?Tämä meidän huipputaitajien suosio näyttää jatkuvan länsinaapurissa.Jarmo Pulkkisen kanssa satuttiin joskus 1976-77 MAS-nimiseen liikkeeseen eikä hän ollut talon tuotteisiin tyytyväinen.Huomasin sen itsekin lakatessani Cevy pikistä punaisen flaken ja candyn päälle lähti lakat seuraavana kesänä kun palanut iho irti!
    Niin,tämä extraliite tuli eilen Wheelsin no 8 jälkeen kuten ilmoitettiin.Eipä löydy moitittavaa kummastakaan.Miksi kotimaiset lehdet käyttävät vähänlaisesti näiden ammattilaisten taitoja juttujen tekoon?V-8:in moittimista tulee yhtenään ,yhtään Wheelsiä 31,5 vuoteen en ole päässyt moittimaan kun tuo juttujen laatu on ollut riittävän tasokas minulle.
     
  20. shark

    shark 3rd gear

    Mainio luomus oli ja varmaan otettaisiin lämmöllä vastaan vastaava Suomipainos ,mutta copyraitti kai estää.

    Mitä Wheelsiin tulee ,kyllä sitäkin paikalliset moittii "naisten lehdeksi" kun Miasta tuli päätoimittaja ja sielu myyty isolle lehtitalolle mainosten kera(tuntuu jotenkin tutulta toi juttu...).Huhuja myös nurin menosta ja monet parhaimmat reportterit lopettaneet (Krantz ja Mattias H.)

    Luetkos "seppä" Bilsport Classikkia tai Gazolinea?

    On nimittäin kilpailu koventunut lukijoista ja muut ryhdistyneet rinnalle ja ohikin.
    Eritoten toi paperin oheneminen viduttaa,on kuin silkkipaperia.

    Ei silti tällaisena pula-ajan kasvattina voi valittaa kun muistaa noi suttuiset mustavalko julkaisut aikojen alussa. :lol:

    PS. Oli uudessa Powerissa paljon Suomi vehkeitä ja ihan Invaasiosta Suomesta puhuttiin Big Meetin yhteydessä.

    Talvi-illat on pitkät ja Ruotsin kursseja järjestetään ,joten periaatteet nurkkaan ja laajentamaan sanavarastoa.
     

Kerro tästä muillekin!