"Marseille" emalimerkki 70-luvun kilpa-autossa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mobilismi', aloittaja JR, 8.1.2007.

  1. JR

    JR Gearhead

    Terve!

    Kaverilla on pienenä projektina 70-luvun kilpahistorian (ainakin jyväskylän osallistumismerkki löytyy) omaava Honda N600, jossa on etulokarissa alla olevan kuvan mukainen merkki. Merkissä siis on suomen lippu ja sen yllä teksti "Marseille" ja se on emaloitu. Ei siis pelkkä tarra. Mietittiin siinä että mikäköhän merkki on kyseessä, eli onko ihan matkamuistotavaraa vai onko sillä ollut jokin muu merkitys? Olisiko jollain tietoa aiheesta?

    [​IMG]
     
  2. nollakaks

    nollakaks 1st gear

    Veikkaus että on ihan turistikamaa, tuo on Marseillen kaupungin oma lippu, näkyy futismatsien katsomoissa jne.
     
  3. JR

    JR Gearhead

    Jaahans, ilmeisesti olis kannattanut seurata enempi jalkapalloa... Saattanet olla ihan oikeassa. Ei vaan oltu asiasta ihan varmoja, joten sillä kyselen.
     

Kerro tästä muillekin!