Maston 121 mattamusta automaalina.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Demolition, 27.4.2021.

 1. Demolition

  Demolition 1st gear

  Piti maalata konepelti tuolla, ei onnistunut kun kuivui aivan liian nopeasti ruiskulla. Vedin sitten telalla, petyin sävyyn koska maalikaupassa ilmoitin että haluan niin mattaa maalia että sen on sitten oltava kuin nokinen pelti. Puolikiiltävä se nyt kuivana on, en laittanut lakkaa koska toivon että se haalistuisi kesän mittaan mataksi. Onko kellään kokemuksia?
   
  Muokattu: 27.4.2021
 2. Slant Sickness

  Slant Sickness Gearhead

  Todennäköisesti todella monella. Mulla on HD Street Bob ”Vivid black” maalissa. Se on just semmoinen ei matta, muttei kiilläkään. Etulokari alkoi ruskistua jo vuosia sitten. Mastonin matta on palvellut korjausmaalina ja se ei ole pitkässäkään juoksussa alkanut himmetä täysmataksi.

  ...olivat menneet huollossa levittämään tuon päälle jotakin kiiltopesuvahaa. ”Se on lopullisesti pilalla!”. Se oli ensireaktioni. Onneksi oli paska kiilloke ja lähti pesuissa pois.
   
 3. elkamiina

  elkamiina 3rd gear

  Itse suosittelen Teknoksen AN44. Eli naamiomaali. Sitä matempaa maalia tuskin saa. On 2K polyuretaani, eli myös kestää isältä pojalle. 1K syntalina tuskin enään saa.

  Saa myös spräytölkkiin sekoitettuna, helppo maalata silläkin ilman sumurajoja kun kuivuu pölykuivaksi noin neljässä tunnissa.
   

Kerro tästä muillekin!