MATS Las Vegas

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja asperiini, 25.4.2017.

 1. asperiini

  asperiini Gearhead

  Olin viikonloppuna tuolla Muscle cars at the strip tapahtumassa, tämä siis entiseltä nimeltään Mopars at the strip. Olihan huikea tapahtuma.
  Yhdessä ja samassa paikassa swappi, autonäyttely ja kiihdytyskilpailut ja maksoi kokonaisuudessaan 35 taalaa.
  Oli oikea Moparmiehen taivas, tuli nähtyä Superbird, Daytonaa, Cudaa, Challengeria ja vaikka ties mitä mukaanlukien mm 4 ovinen Barracuda ja nämä ei olleet missään aidan takana vaan ihan siinä ulkoparkkiksella ja omistaja vierellä kertomassa autosta. Kiihdytyspuolella tuli nyt nähtyä tuo Hemi under glass ihan tositoimissa, tällä kertaa ei lipannu.
  Kuviakin tuli otettua mutta tää hotellin netti on niin hidas että taidan jättää nyt lataamatta., laitan sitten kun olen taas Suomessa.
  Kaikenkaikkiaan suositeltava tapahtuma jos on täällä päin liikenteessä.
   

Kerro tästä muillekin!