matta maalin vahaus??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Toke, 12.6.2006.

  1. Toke

    Toke Gearhead

    tuli tollanen mobiili maalattua matta maalilla, ja jäi jonkun verran sumurajoja. Mahtaisko niitä saada vahaamalla vähennettyä, ja jos saa niin minkälaisilla vahoilla??
     
  2. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Eipä taida onnistua..? Ja jos vahassa on yhtään hiovia (siis kiillottavia) aineksia niin rajakohta alkaa vielä kiiltämään. Ei taida kovin nätiksi saada.
     
  3. Jasse

    Jasse 1st gear

    Kokeile ennemmin jotain hienoa hionta ainetta tai vahaa.
     
  4. Damned

    Damned Gearhead

    Riippuu tietty paljon maalistakin, mut ainakin noi Mastonin laatutuotteet siliää ihan pesun yhteydessä. Pari-kolme maalausta seurannutta pesukertaa hävitti laikkuja. Sieni oli vissiin sen verran karkee että se sopivasti hitvetteli mattamaalin pahimpia rosoja pois.
     

Kerro tästä muillekin!