Max. rengas leveys TransAmin alla ??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Tiwi, 17.1.2003.

 1. Tiwi

  Tiwi 1st gear

  Onks kellään kokemusta, miten leveet renkaat sopii pyörimään hyvin TransAmin 16" vakio offset vanteilla ? Vakiona on noi 245/50/16" kumit, mut jos vaikka haluais leveyttä taakse lisää :smile:
   
 2. Anonymous

  Anonymous Guest

  kaverin firebirdin takakumit on 275 leveät 16-tuumaisilla vanteilla, profiilia en muista mutta olivat varmaan 45, tollaset mahtuvat aika hyvin pyörimään eikä tota leveämpiä sinne kannata laittaakaan.
   
 3. Tiwi

  Tiwi 1st gear

  Onks kukaan kokeillut 285/16" takana ?? Jos kerran toi 275 sopii hyvin, niin varmaan sopis vielä 285:nenkin :smile: Eihän se ole pito kysymys, vaan ihan näkökysymys toi 285 taakse :smile:
   
 4. triniemi

  triniemi Gearhead

  Laita sinne 285/70/15" rengas, tulee komee pro street look kun vielä madallat sitä niin paljon kuin pystyy.
   
 5. Roc

  Roc Gearhead

 6. kime

  kime 1st gear

  Mulla on takana 275/50 ja edessä 265/50 eturenkaat eivät kestä olla sen leveemmät nuoki jo jyrkkään kääntäessä vastaa sisälokasuojaan.
   
 7. Anonymous

  Anonymous Guest

  mulla on 265eessä ja 295 takana.jousen alla talla...raapii isoimmissa montuissa lokarin kaariin
   

Kerro tästä muillekin!