MB automaatti oireilee..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Lauriaa5, 30.4.2012.

  1. Lauriaa5

    Lauriaa5 3rd gear

    Öljynvaihdon jälkeen kun vaihtaa 3:lta 4:lle kylmänä ei meinaa kytkeytyä. Voi kaasutella hetken ennenkuin lyö kiinni. Tekee vain kylmänä ja vain kerran. Aluksi öljyt Dextron 3, mutta sit 2:set sisään, ei auttanut. Lämpösenä toimii niinkuin pitääkin. Öljypinnat tarkistettu moneen kertaan. Vika siis tuli öljynvaihdon jälkeen. Öljyt Castrollin.

    MB 2.5D automaatti 1989
     
  2. 55mile

    55mile 3rd gear

    4 "painerengas" kulunut tai poikki, kylmänä vuotaa paineet, itellä oli sl:ssä
    sama vika vaikka oli rempattu aski, kasattaessa "rengas" oli vaurioitunut.
     
  3. Lauriaa5

    Lauriaa5 3rd gear

    MB automaatti

    Onko kyseinen osa pohjassa, että pääsee öljypohjan kautta laatikkoa irrottamatta.

    ja sit toinen kysemys:
    Auton etupää oli ylhäällä noin 45cm ja täytin lootaa öljyllä, niin 5 litran kohdalla alko valua öljyä ulos. Turpiini oli myös tyhjä ja öljyt lootan puolella. Voiko huohotinputki olla tosiaan näin alhaalla. Vaakasennossa sit loput öljyt sisään.

    Mistä laatikon räjäytyskuvia sais ?

    Kiitokset...
     
  4. hanekki

    hanekki 3rd gear

  5. wiwwe

    wiwwe 3rd gear

    Re: MB automaatti

    http://ala-konni.fi/autokorjaamo/index.php?do=palvelut kysäseppäs löytyskö tolta kaverilta räjäytyskuvia taikka vinkkiä että mikä on vikana... yhen mersun laatikon tuolla käytin ja kerralla tuli kuntoon
     
  6. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Ei nyt sinäänsä liity tähän mutta mulla 380tkm ajettu ässämersu teki tuota ihan samaa ja 20tkm kesti ja kestänee edelleen. Vaikka onhan se ikävä kun justiinsa tullut.
     
  7. ido59

    ido59 Gearhead

    Re: MB automaatti

    Rikkinäisen teflonrenkaan osa voi olla öljypohjassa :rotfl: mutta uuden asentamiseksi laatikko irti ja jonkin verran pyörivien purkamista. Laatikoita joskus tehneelle ihan perusprojekti.
     

Kerro tästä muillekin!