"Mehico Camaro"

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja SG480, 16.12.2004.

  1. SG480

    SG480 1st gear

  2. "Matti har skickat oss bilder på en bil som han påstår är en Mexico byggd Camaro pick up?
    Bilen är enligt Matti en Z 28 från -88. Matti påstår vidare på Anslagstavlan på denna sidan att det finns ett 10 tal av denna modell.
    En bil som jag aldrig hört talas om, ser lite hemmabyggd ut enligt min mening.
    Någon som vet något mer om denna modell så maila mig. Troligtvis är det en driftig smed i Mexico som byggt om ett antal Camaros. "

    :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

    On Matissa jutuniskijän vikaa :rotfl: On vedellyt hurreja pöydän ali 6-0 !

    Äkkiä Mexikaani-harvinaisuudet myyntiin Ruotsiin 8) Maksavat vielä "raritettilisän" :odroll:
     
  3. Mr.Hellion

    Mr.Hellion Gearhead

    Voisko joku suomentaa ? en harasta ruåttia
     
  4. Käkö

    Käkö Gearhead

    :rotfl: :rotfl:

    Joo, luulihan muutama swedu västerååsissa mun Dart-farmariakin itsetehdyksi ja mä yritin niille sit änkkää et eiku tehtaalta se on tullu ni swedut siihen et " jaa et mehicosta vai" :rotfl: :rotfl:
     
  5. Mr Matti on väittänyt sweduille omaavansa ultraharvinaisen meksikossa tehdyn Camaro Pick Upin , joita on tehty ihan kymmenissä oleva määrä. Malli on niin harvinainen, ettei palstanpitäjäkään ollut siitä aikaisemmin koskaan kuullut. Työnjälki kuulemma vain on hivenen kotitekoisen oloista :soosoo: (tietäähän ne meksikaanit :rotfl: :rotfl: :rotfl: )

    Aika harvinaisuus vai mitä. Onkohan mr Matti kuvannut biilin Mexico Cityssä? :rotfl: :rotfl:
     
  6. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Minäkin näin tuon jutun ja olin pudota tuolilta naurusta - terveisiä Matille mainiosta pilasta!?
     
  7. Käkö

    Käkö Gearhead

    Swedu ostaa ton pikupin ja myy sitä kesällä västerååsissa hintaan 150.000 kruunuu ja aivan varmasti ainoo mehicossa tehty pikuppi ruåtsissa... :rotfl: :rotfl:

    Ainii, hyvä Matti!
     
  8. MudMax

    MudMax Gearhead

    Jos se Matin juttu ei olekaan ihan kokonaan tuulesta temmattu :D
    Jos vaikka suomalaiset "liikemiehet" ovat muutattaneet autoja Mehicossa tai ainakin Mehicolaisilla , tärkeintähän on että tekee mahollisimman halavalla , kun ei kukaan kuitenkaan ihan ilimasiks tee :lol:

    Mutta silti , hyvä Matti !
     
  9. JavelinAMX-71

    JavelinAMX-71 1st gear

    Missäs päin suomea mehico oikein on...
     
  10. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    99% noista lava camaro ja firebirdeistä tehtiin Floridassa parilla eri pajalla ja niiden työntekijät oli Kuubalaissyntyperää olevia. Ehkä se 1% oli tehty mehikossa? Ne ei mehikon vaan kuuban Pepet ja Joset niitä pidensi eikä niille Suomen lainsäädäntö ollut mitenkään vierasta. Purkivathan ne meille farmareista takapenkit pois ennen Suomeen laivausta.
    Tästä olen jollain topicilla täällä maininnutkin, mutta tulkoon se tässä nyt taas. Länsisatamassa on tarkka ja tunnollinen tullitarkastaja jonka kunnia asia oli henk koht käydä kattomassa että jokainen tuontiauto oli kunnossa ja merkkasi tiedot omaan vihkoonsa. Niin tiukka oli että kun esim kaks samanlaista stw Capricea tuli kumpikin piti käydä punnitsemassa että varmasti on yli 1800kg ja taas kirjoitti vihkoonsa. Nämä lavavehkeet häntä tuntui huvittavan, vaikka tiukka ilmeisenä en häntä koskaan nähnyt hymyilevän tai nauravan.
    Alle 1800kg lava pakun lavan pituus piti olla yli 180cm ja hän tarkasti mittasi jokaisen. En muista monta noita tuli Suomeen mutta jokaisessa on eri pituinen lava, hän näytti mulle mitat vihkostaan ja kahta saman pituista ei ollut!
     
  11. Degenerated

    Degenerated Gearhead

    :eek: No onpa ollut äijällä korkea työmoraali :odroll:
     
  12. Juggernaut

    Juggernaut 1st gear

    Kouvolasta löytyy Meksiko, liekö sitten siellä tehty...
     
  13. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Yks pikkarintekijä on täällä meidän kylällä kaverin kanssa samassa duunissa, ei oo kovin hispanon näköinen äijä, pikemminkin suomalaissyntyinen :lol: Mutta Floridassa oli noita kylläkin väsäämässä.
     

Kerro tästä muillekin!