Meijän perän B-body Plymouthit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja MJF, 13.1.2008.

  1. MJF

    MJF Double Gearhead

    Lattiat laikattu kans nyt auki. Kuskinpuolelta lähti etujalkatila ja vänkärin puolelta koko lattia. Vääntösauvojen poikkipalkista oli toinen pää täynnä kovettunutta pskaa, sieltä löytyi lisää hitsattavaa. Toinen paikka mikä löytyi, tai en siis enää muistanutkaan, on takasisälokasuojat. Joskus muinaisina vuosina kumpaakin puolta on paikkailtu poppareilla, pitää korjata nekin kunnolla. Seuraavaksi pitänee suunnitella Coronet-65:n korigrilliin kiinni tätä ja hiekkapuhaltaa.

    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  2. coronet-65

    coronet-65 3rd gear

    Tein tänään ne muutokset korigrilliin. Nyt pitäisi tulla paremmin kori tasapainoon ja matalemmalle. Noin 40cm. tarttee nostaa koria kiinnitystä varten.
     
  3. MJF

    MJF Double Gearhead

    Jaha, kerkesit sitten itte tehdä muutokset :) Tuun tässä joku päivä hakeen sen kunhan tää pirun flunssa helpottaa ja traileri vapautuu...

    Tuli käytyä testaileen uutta kameraa tallissa ja nappasin pari tuoretta kuvatusta Satellitestakin. Pitää puhaltaa konehuone puhtaaksi lähiviikkoina siitäkin niin pääsee maalari jatkaan hommia.

    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  4. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Teijän perän mies kippasi eilen tommoset meidän talliin. On se hurja...noin paljon keppejäkin![​IMG]
     
  5. MJF

    MJF Double Gearhead

    Sielä on alkanu visiot muuttuun todeksi :eek: :D Mistäs tuo tuli, speksejä?
     
  6. MJF

    MJF Double Gearhead

    Hiekkapuhalluksen, pikkuhitsausten ja paklausten jälkeen konehuone hiontavärissä.

    [​IMG]
     
  7. MJF

    MJF Double Gearhead

    Sinne se lähti taas maalarille, jos se kohta muuttais väriä.

    [​IMG]
     
  8. MJF

    MJF Double Gearhead

    Eikö noita vinkuintialaisten viestejä sais pois täältä :-? :mad:

    Vähän värimallia jo.

    [​IMG]
     
  9. ss-65 2d coupe

    ss-65 2d coupe 3rd gear

    kävin siellä teijän kylällä kattelees (ostamassa?) autoja ja oli muutama herkku esillä! mm. hieno-70 GTX....(tommille kiitokset vielä!)
     
  10. MJF

    MJF Double Gearhead

    Aivan vierestäpä oot sitten ajanu, jos Tommin seitenkymppistä oot käyny kattomassa :) Road Runneri se sininen "vaan" on :D
     
  11. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Tuanoinniin..

    saisikohan sitä C-koppa harrastaja apuja, kun samaa korporaation rautaa kuitenkin harrastetaan. -68 Polaraan olen haeskellut TT-1 (Medium Green Poly) väriä. Vaikuttaa tuo sinun Plymarin väri olevan varsin lähellä. Jotta olisiko mahdollista saada kaava ? väri jota käytetty?

    Ei tarvitsisi keksiä ruutia uudelleen!


     
  12. MJF

    MJF Double Gearhead

  13. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Linkissä Frost Green Plymari on aika lähellä TT-1 kaavaa. Mutta jos vaan kehtaat, niin tuuppaa kaavat. Voi teetättää mallit ja näkee luonnossa värin.
     
  14. MJF

    MJF Double Gearhead

    Pittääpä kattella kun pääsee kotia.
     
  15. MJF

    MJF Double Gearhead

    Vähän enemmän jo värimallia :)

    [​IMG]
     
  16. coronet-65

    coronet-65 3rd gear

    Multa hävisi Road Runnerin kuvat kun kuvabloki.com kaatui. Olen lataillut kuvia mun tämänhetkisestä -67 R/T Coronetista luotetavampaan photobuckettiin. Korityöt ois takanapäin, maalauksen suoritin ite tehden tammikukuun alussa. Alustan kokoonlaitto menossa nyt.

    http://s1275.beta.photobucket.com/user/ ... 0RT%201967
     
  17. MJF

    MJF Double Gearhead

    Mulla pitäis olla lähes kaikki kuvat kuvablokista kopsattuna koneella, voin lähettää ne jos sulla ei oo enää ollenkaan niitä.
     
  18. coronet-65

    coronet-65 3rd gear

    Koneelta löytyy kaikki mutta on viitselijäisyyttä vaativa homma ladata ne photobuckettiin. Nykyään kun yrittää kuvablokiin sisälle tulee eteen teksti "kuvabloki suljettu toistaiseksi", ties vaikka joskus taas tulee runnerin kuvat näkyviin.

    edit: Nyt on uusi road runner kuvagalleria työnalla.

    http://s1275.beta.photobucket.com/user/ ... ner%201969
     
  19. ss-65 2d coupe

    ss-65 2d coupe 3rd gear

    vuotta -13 sinne "perällekin" juu kävin ja haettiin se-70HURS ja se -70 R/T challe meijän talliin...ja tuun näköjään pian uudestaan,kunhan tommin kontti tulee jenkeistä!
     
  20. MJF

    MJF Double Gearhead

    Alakuvuodesta muutettiin omakotitaloon, joten kaikenlaista hommaa piisaa siltä puolelta. Mutta välillä aina on pakko karata talliin ja tehdä jotain :D Satellitessa olisi nyt tekniikka keulalla, pikkukasausta vielä ja sais vaikka halutessaan täräyttää käyntiin. Tekniikalla on ajettu viimeksi eilen, melkeen käyntilämpimänä nostettiin pois toisesta autosta.

    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!