1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästekäyttömme. Lue lisää.

Meijän perän B-body Plymouthit

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja MJF, 13.1.2008.

 1. MJF

  MJF Gearhead

  Amikselle lähti vielä sähköpostia 3d skannauksesta/tulostuksesta, tarvis helmalistankiinnikkeitäkin mitä ei niitäkään saa uusia mistään...
   
 2. Bukero

  Bukero 3rd gear

 3. båse65

  båse65 1st gear

  Ainakin yhdet on.
  [​IMG]
   
  Bukero ja MJF tykkäävät tästä.
 4. Fuselage

  Fuselage 3rd gear

 5. MJF

  MJF Gearhead

  Onhan tuotakin tullut lukaistua, jonkinlaisen paineastian tarvii ettei tule kuplia? Muutamat sarjat noita pitäisi myydä että vähänkään kannattaisi tehdä :D No kohta amikselle listankiinnikkeiden kans, saapa nähdä mitä sanovat. Pitää nyt kysyä vielä sieltäkin linssin tulostamisesta mitä sanovat.
  Kuskin ovi alkaa oleen lasin/karmin asennusta vaille. Ruuvit ja nippelit on kyllä päässyt hyvin hajaantumaan eri paikkoihin, tahtoo se vähäinen talliaika mennä niitä etsiessä. Eikä tämä neljännelle viikolle lähtenyt mahatautikaan nopeuta asiaa o_O HTS-Importilta on löytynyt monta puuttuvaa nippeliä, äsken tuli yksi ruuvisarja kotiovelle asti tuotuna :cool:
   
 6. MJF

  MJF Gearhead

  Höh, oliskin vaan ruuvit ja nippelit hukassa, jossain on iso läjä listojakin vielä jemmassa :oops: Passattiremontti vei taas aikaa, ei ollut iso vika mutta hakusalla meinas olla ja vei sitten aikaa senkin edestä. No jotain on taas ohi kulkiessa koittanut tehdä, kaikenlaista mitä on kohdalle sattunut. Kaikki on eteenpäin mitä saa tehtyä :D Mahaa sairastaissa oli hyvää aikaa teippailla takavalonkehyksiä ja takaluukun paneelia. Ne saikin mustaa jo aikaisemmin, nyt karkeeta harmaata. Pientä viimeistelyä tarvii joihinkin kohtiin vielä, pikkasen meinas mutkista teipit oieta. Eiköhän nuo siihen asti mene että on se pari tonnia ylimääräistä mitä nuokin uutena maksaa... :eek: Toinen takavalolinssi vaati vähän näpertelyä, 3 palasta oli lohjennut irti reunoista. Itse linssin puolella ei ole kuin yksi aika huomaamaton halkeama, joten ajattelin säästää ja korjata. Ensimmäisen palan liimasin vaan 2-komponettiliimalla. Toisten nurkan kohdalla huomasin että onhan mulla kolvi tuossa vieressä pöydällä, liimailin pikaliimalla palat kiinni ja kolvilla sulattelin saumoja. Saas nähä miten kestää. Pohjista tulikin ihan kiiltävän rättilaikkaa näyttämällä.
  Ovien laseja putsailin ja ihmettelin että mitenkäs se etureunan lista laitetaankaan? Yläreuna tasalle, liukupaloille reijät ja ylimääräset alareunasta pois?

  [​IMG] [​IMG]
  [​IMG] [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  isalmela tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!