Meijän perän B-body Plymouthit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja MJF, 13.1.2008.

 1. MJF

  MJF Double Gearhead

  Ee tartte kun tää jälkimmäinen lasi on oikean kokoinen :p
   
  isalmela tykkää tästä.
 2. MJF

  MJF Double Gearhead

  Ei viittinyt aamusta lähteä hakeen miggilankaa niin tekaisin pikkupaikan lokasuojan alareunaan. Onneksi on noita mallikappaleita, toisen Belvederen lokasuojaa käytin mallina. Pari tuntia naputtelua, sikkikonetta ja kutistinvenytintä niin alkaa oleen viimeistelyä vaille valmis paikka.

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  sleepercooler, esmi, isalmela ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 3. Englishwheel ja hyvä sikkikone, helppo käännellä kaikki jutut A:sta Ö:hön juttu kerrallaan.
  Ensin kannattaa aina englishwheelillä ajaa peltiin "lisää mittaa" niihin osiin joissa sitä pitää olla ja hitsausvetämistäkin varten hyvä tehdä vähän extraa. Sikkikone on niin monikäyttöinen kun voi sekoitella eri rullia ja akselien syvyysasetuksia niin että tekee kyllä ihan mitä vain.
   
  sleepercooler ja MJF tykkäävät tästä.
 4. MJF

  MJF Double Gearhead

  Englanninpyöräkin on tuossa ollut työnalla. Vielä pitäisi keksiä miten tekee rullan säädöt niin vois kasata valmiiksi. Sikkikoneella ja kutistinvenyttimellä on nyt tehty. Nuokin oli kyllä hyvät ostokset kun ei ole vielä niitä ollut. Parit omat rullat on tehty mukana tulleiden lisäksi.
   
  Make500 tykkää tästä.
 5. gt302

  gt302 2nd gear

  kyllä se matilla pelti nöyrtyy. :cool::cool:
   
  isalmela tykkää tästä.
 6. MJF

  MJF Double Gearhead

  [​IMG]

  Viikonlopun kyläpaikasta löytyi kilpi toiseenkin päähän autoa Tuli sieltä mukana läjä nippeleitä oviin ja nippu puuttuvia listojakin.
   
  esmi, 12345678910, dart -66 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 7. MJF

  MJF Double Gearhead

  Nysse olis lokasuojan pala hitsattu kiinni, piste kerrallaan ja jäähdytellen. Eikä mokoma edes vedellyt mihinkään. Saihan tuota kyllä vasaroida kun oli vanhat korjaukset vetänyt takapäätä ja oli parhaillaan sentti pakkelia.

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  esmi, Pumba, tooke ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 8. MJF

  MJF Double Gearhead

  Takakylki tuli hitsattua kiinni tänään. Ei ihan niin hyvin onnistunut kuin lokasuojan hitsaus. Johtuen takaoven kiinni hitsauksesta, kyljen rutuista, siitä etten putsannut ja oikonut kylkeä ennen palan sovitusta, ettei taakse päässyt vasaroimaan blaablaaseliseli. Noh, mennään vanhan sanonnan mukaan "minkä pelti heittää, sen kitti peittää" Ei siihen nyt senttitolkulla kuitenkaan tarvi leipoa :D Pitää koittaa vielä nyppiä vetovasaralla ulospäin. Olispa kätevä semmonen virallinen kone jolla hitsataan tikkuja tai sitä siksakkia peltiin ja nypitään niistä. Enää ei ole kuin "takaoven" alareuna, takahelma ja helman takapääty ja sitten alkaisi oleen kuskinpuoli korjattu :cool:

  [​IMG]
  [​IMG]
   
  teippi-mikko, 12345678910, isalmela ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 9. vernando de hoto

  vernando de hoto Gearhead

  Katso YV
   
  MJF tykkää tästä.
 10. Pumba

  Pumba 3rd gear


  Moi.
  Tilasin itselle satelliittiin myös tämän palikan ja ajattelin kysellä että pysähtyikö sulla tulliin tuo? Oma on lähtenyt jenkeistä ilmeisesti 9 päivä mutta sen jälkeen ei ole kuulunut mitään?
   
 11. MJF

  MJF Double Gearhead

  Kyllä se tullin kautta tuli minulle
   
  Pumba tykkää tästä.
 12. gt302

  gt302 2nd gear

  tulee komea ja uniikki 2d :cool::cool:
   
  MJF tykkää tästä.
 13. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

  Jos joku kauasnäköinen on tilannut kerralla repullisen noita kalikoita, niin olisin halukas lunastamaan yhden.
   
 14. Pumba

  Pumba 3rd gear

  Ääh. Tämän kun olisi tiennyt niin olisin voinut tilata toisenkin. Myyjä ilmoitti että samalla postimaksulla tulisi kaksi kappaletta.. Tosin en tiedä tuleeko tuo omakaan perille kun ei ole kuulunut mitään. Soittelin postille ja siellä ei tiedetty tuosta paketista mitään vaikka on jo 9.3 lähtenyt lentorahdilla suomeen, eli pitäis jo hyvinkin olla postin hallussa....
   
 15. MJF

  MJF Double Gearhead

  Taas pari koulupäivää aikaa touhata tämän kanssa. Takahelmaan tuli pikkupaikka (melkeen koko alareuna) Vielä on hitsaamatta yliasti, ei tullut otettua kuvaa. Auliksen vinkistä venytin pitkän sauman reunoja, englannipyörän puutteessa vasaroimalla. Saa nähdä minkälainen tulee :D "takaoven" alareuna oli nyt aamulla työnalla. Oven jämät mitä niistä oli jäljellä, tuli leikattua pois.Samalla lähti vanha helman yläosa. Helman yläosan tuli hitsattua jo yli asti, 1,5mm säsiä mistä oli helmatkin. Jos sitä huomenna kerkiäis sitten tehdä pintapellin ja hitsata pellit kiinni asti.

  [​IMG]
  [​IMG]
   
  esmi ja isalmela tykkäävät tästä.
 16. MJF

  MJF Double Gearhead

  Perjantain touhuilut meinasi mennä häneksi kun hitsauskone juonitteli. Langansyöttö tökki ja jälki oli sen mukaista. Olikohan tuossa lokasuojan hitsausten kohdalla kun vaihdoin 0,8mm langan 0,6mm lankaan, ei ole ennen ohutta ollutkaan. Isä kyllä varoitti heti että se alkaa tökkimään sillä, siksi ei ole aikaisimminkaan ollut. Mutta eihän sitä usko ennen kuin kokeilee :D Spiraalin ja syöttörullien puhdistamisella lähti kulkemaan ainakin toistaiseksi, pitää nyt kattella joutuuko keksimään vielä jotain muuta. Helman pääty ja kaaren päädyt jäi vielä ens kertaan, sitten saiskin kääntää autoa ja aloittaa alusta. Pottupeltoahan tuo kylki vielä on, mutta pitää vielä opetella oikomista. Olihan siinä vasaralla alas hakattuja paikkoja, paklattuja lommoja, uudempia lommoja, vedellyt takaoven kiinni hitsaus ja uudet hitsaukset lisäksi, että ei se ihan virheetön ollut alottaissakaan :rolleyes: Uusi kylkihän se olisi ollut järkevämpää, mutta ei ole semmosisia tontilla näkynyt niin pitää korjata vanhat :p

  [​IMG]
   
  isalmela, 12345678910, dart -66 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 17. gt302

  gt302 2nd gear

 18. MJF

  MJF Double Gearhead

  Sen verran kerkesi käydä tallissa ennen iltavuoroon lähtöä että tein helman päädyn valmiiksi. Oli näköjään työtahti päällä kun ei kuvaakaan tullut otettua. Sitten olikin sopivaa aikaa vähän siivota ja käyttää auto ulkona kun aurinkokin paistoi. Aseiksi mukaan pikkurälläkkä ja epäkesko, molempiin 80 hiomapaperi ja vänkärin kyljen kimppuun. Pakkelia oli ihan kiitettävästi flaken alla ja päällä. Poikakin tuli koulusta loppuvaiheessa ja moikkasi ohi kulkiessa että mitä lumiukko :D
  Tämä kylki onkin oikeastaan parempi mitä kuskinpuoli, ei ole niin vedellyt. Lommoja toki oli peitetty täältäkin, mutta ei niin paha ollenkaan mitä etukäteen odotti.

  [​IMG]
  [​IMG]
   
  hodis, esmi, 12345678910 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 19. tooke

  tooke Gearhead

  Joo, mutta ei siitä uuvesta valamiista pellistä tuu Matti yhtää respect pistettä...:cool:
   
  isalmela ja MJF tykkäävät tästä.
 20. MJF

  MJF Double Gearhead

  :D Jatketaan siis samalla linjalla, jos tuohon nyt ei valmiita peltejä joku tuo pihaan :D

  Ei malttanut enää odottaa, otin Sport Satelliten jo ajoon. Nastat on vielä alla hääkeikan jäljiltä, mutta eiköhän tässä pyhien aikana kerkiä vaihtaan kesäiset alle kun vapaatkin taas alkaa :cool:

  [​IMG]
   
  Stratos, esmi, malvasto ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!