Meijän perän B-body Plymouthit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja MJF, 13.1.2008.

 1. MJF

  MJF Double Gearhead

  Pyhinä kun vaihtelin Satelliteen kesärenkaita, niin pojjaat työnsi lokarijeepin remonttiin. Sitä ihmeteltiin ensin porukalla ja sitten tuli puheeksi että se pitäisi maalata niin sen kanssa meni jokunen päivä. Nyt ootellaan siihen osia ja värkkejä, saa nähdä millon posti saa ne tuotua :eek:
  Pitää siis hitsata taas välillä postia ootellessa :D Käänsin Belvederen nyt toisinpäin ja aloin laikkaamaan vänkärin helmaa pois. Aika samassa kunnossa oli mitä kuskinpuolikin, ulko ja sisäpelti päästä päähän uusiksi. Vähän jäi vielä viimeistelyputsauksia aamuksi, mutta jospa huomenna sais sisäpellin ainakin kiinni.
  Tuli ostettua myös shrinking disk pikkurälläkkään. Kovasti ainakin juutuupissa kehuvat että on hyvä lommojen oikomisessa. Proshapersin Wray Schelin on opastanut moneen kertaan videolla :D Vähän kokeilinkin jo etulokasuojan viimeistelyyn ja kyllähän tuo taisi paremmaksi oieta.


  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  isalmela ja 12345678910 tykkäävät tästä.
 2. MJF

  MJF Double Gearhead

  Pikkuputsausten jälkeen sisäpelti oli muuta kuin pisti paikalleen. Hitsauskone ei oo oikein ole tykännyt tuosta 0,6 langasta pitää varmaan uus oikean kokoinen spiraali hommata. Ei oikein meinaa lanka huilata. Loppuaamu menikin sitten hitsauksen kanssa, mutta kiinni on :cool:
  Tuli sitten jälkeenpäin mieleen että olisko turvavyön paikkaa pitänyt siirtää :confused: Penkkihän pysyy samassa kohti, mutta jää nyt vähän hölmösti keskelle oviaukkoa.

  [​IMG]
   
 3. K_Sa

  K_Sa Gearhead

  [/QUOTE]
  Takasivulasien kanssa meinasikin olla probleemaa, kuskinpuolelle on uusi AMD lasi. Sitä aikani ihmettelin ja koitin säädellä, ei halua sopia. Sitten huomasin että lasi on keskeltä tiukasti kylkipeltiä vasten, päistä reilusti rakoa o_O Viivotin lasia vasten ja puoli tuumaa rakoa päästä päähän...:confused: Piti sitten kokeeksi heti kasata ja säätää toinekin puoli orkkislasilla, helposti sopi. Ja viivotinta vasten suora lasi. En tiiä saako tuota AMD lasia nyt sopimaan, pitää vielä koittaa tehdä lisää säätövaraa, mutta alkuperäinen lasi on kyllä ostoslistalla.

  [​IMG]
  [​IMG]
  [/QUOTE]


  Voisko olla, että sulle on tullu Chargerin lasi? Yks päivä oli puhetta lajitoverin kanssa laseista ja Chargerissa kuuleman mukaan kaarevat lasit ja näissä B Plymoutheissa suora alempi osa.
   
  Muokattu: 15.4.2021
 4. jarikoi

  jarikoi 2nd gear

  Sillä kaverilla jolle myit sitikan joku vuos sitte oli tollaanen virallinen ylimääränen, käy ostaan pois ...
   
  MJF tykkää tästä.
 5. MJF

  MJF Double Gearhead

  Pidetäämpäs tämäkin mielessä :cool:


  Sarkkerin lasikin on suora pituussuunnassa, tämä vielä tarkistettiin 68 Ärteestä.

  Helman sisälle vähän jäykkäriä omasta hatusta, alunperin ei ole ollut kuin pikkupätkä takapäässä. Sekin piti katsoa toisesta autosta kun ei juurikaan ollut jäljellä enää... Pintapeltikin alkaa oleen viimeistelyä vaille asennusvalmis.

  [​IMG]
  [​IMG]
   
  esmi ja isalmela tykkäävät tästä.
 6. MJF

  MJF Double Gearhead

  Tein helman alareunaan vielä muutaman vedenpoistoaukon. Alunperin tais olla usiampikin, mutta eiköhän kolmella pärjää.
  Pitääkin tämä pistää hetkeksi paussille, on taas kertynyt muita rästihommia mitkä pitää tehdä. :eek:

  [​IMG]
   
  esmi tykkää tästä.
 7. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  Tarkkana niiden hemien kanssa :confused:

   
 8. MJF

  MJF Double Gearhead

  Olisikin tuollaisia ongelmia, mielelläni kävisin hemi-autoa läpi omassa tallissa :D
   
 9. On Hemi-autoja ja sitten on hemi-autoja...;)

  [​IMG]
   
 10. MJF

  MJF Double Gearhead

  Vappuajelulla tuli tonni täyteen katsastuksen jälkeen :cool:

  [​IMG]
  [​IMG]
   
  esmi, isalmela, Chevette ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 11. Ace66

  Ace66 3rd gear

  Taisi nämä yksilöt olla Amerikanraudan tallikierroksessa esillä?:)
   
 12. MJF

  MJF Double Gearhead

  Niinhän tuo oli kuva päässyt lehteen :)
   
 13. MJF

  MJF Double Gearhead

  Satellitella on tullut ajeltua jonniin verran. Yks päivä muistelin kuinka Belvederessä aikoinaan pyöri pölykapselit vanteilla ja väänsi venttiilitappeja. No niinhän tässäkin kävi, oli vääntänyt tapin melkein poikki. Tuli sitten vaihdettua road wheelsit alle ja nostettua kapselit takaisin seinälle. Uusia renkaitahan nuo huutaa, mutta kyllähän nuo paremman näköiset on :)

  [​IMG]
  [​IMG]

  Kaksioviseen tein vähän uutta paikkaa takakylkeen. Paperista malli peltiin, vähän kanttikonetta, sikkikonetta ja kutistinvenytintä myöhemmin oli korjauspala kohtuu lähellä. Loput pitää hieroa kohdalleen paikalleen hitsatessa. Peräkontin sivupala olikin helpoin tehdä noin kokonaisena mitä ruveta tälläämään alareunaan soiroa. Sisäkaaren eka versio meni suteen, vetelee melko hyvin kun vääntää kanttia eri kulmaan.. No jos uusi yritys onnistuisi paremmin.

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  fxsts, -71 MoPar, dart -66 ja 7 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 14. dart -66

  dart -66 Gearhead

  On sussa Matti pläkkärin vikaa :)
   
  LPV ja MJF tykkäävät tästä.
 15. MJF

  MJF Double Gearhead

  Rouvalla oli tänään pinup-kuvaukset niin Satellite oli siellä rekvisiittana. Kerkes napata kuvan autostakin siinä välissä.

  [​IMG]
   
  esmi, isalmela, kerosiini ja 1 muu tykkäävät tästä.
 16. gt302

  gt302 2nd gear

  Oisit laittanut kuvia tännekin:)
   
 17. gt302

  gt302 2nd gear

  Hyvin taipuu matilla pelti:)
   
 18. MJF

  MJF Double Gearhead

  Ei oo kerenny hitsaamaan peltejä kiinni, ruuveilla vielä roikkuu. Weteraanikonepäivät painaa taas päälle viikon päästä, pitää koittaa saada jotain sinne. Kaksoviseen tein vähän pakoputkia ettei tarvi pelkillä peltisarjoilla ajella. Kylkiputket tietenkin, mitkäs muutkaan :cool: Ritilät löytyi jostain faceryhmän kautta. Lyhyethän nuo on, mutta tähän hätään kelpaa. Pidemmille on jo cad-kuva olemassa kun saisi jossain leikattua. Eihän nuo ääntä vaimenna, mutta ei kai se ollut tarkoituskaan :D

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  esmi ja Poni -69 tykkäävät tästä.
 19. MJF

  MJF Double Gearhead  Elävää kuvaa ääninäytteen muodossa
   
  Esaa, TimoN, esmi ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 20. gt302

  gt302 2nd gear

Kerro tästä muillekin!