Melling öljypumppu ongelmia chevy pikkulohkossa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Jokeri, 6.11.2011.

  1. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

    Tuossa joku vuosi takaperin melling muutti m55 öljypumpun kuoren valua, oliko vielä jotta GM:n pyynnöstä, jonka seurauksena näitä pumppuja rupesi hajoamaan ja pumppujen mukana tuli kuulemma joku lappu jottei high performance käyttöön.

    Onko Mellingin peruspumpuissa vielä samaa vikaa. Olen ollut ymmärtävinäni että tilanne on korjattu ja mellingin peruspumput ovat taas ihan luotettavaa tavaraa.
    Tuli vahingossa hankittua mellingin m55 öljypumppu. En tiennyt ostavani mellingin pumppua kun vakiopumppua halajin, enkä nyt tiedä viittiikö tuota laittaa kiinni vai ei. Jos vähänkin on riskiä että pumppu pettäis niin tuohon katiskaan en sitä laita kiinni.
    Kone on kiinni 89 camarossa jossa on jäykkä alusta, käyttötarkoitus autolla on radalla pelleily ja sikapoljenta, eli laitos joutuu semi-kovalle rääkille, tärinälle ja kolinalle
     

Kerro tästä muillekin!