Mercury -58

Ketju osiossa 'Mobilismi', aloittaja Mercury_king, 22.12.2003.

 1. Mercury_king

  Mercury_king Gearhead

  joo, aihetta sivuten..tos katselin vanhoi street&race -lehtiä niin huomasin -57 montereyn myynnissä (suomi-auto)...omistaja oli etunimeltään hannu tai jotain.. niin ja tiistain pörssissä oli yks -59 mercury myynnis.Oli sopattu ja kaikkee..
   
 2. Anonymous

  Anonymous Guest

  Juu varmaan oli kyse ruskea/valkeasta tod. hienosta Mörköstä...? Oliha sellaanen komia näky kun pikkupenskana naapurissa tuli ihasteltua. Saman omistajan ed. auton Mussen voidaan sanoneen innostaneen mut koko USA-autoiluun!
   
 3. SG480

  SG480 1st gear

  Tuttu pirssi mutta kadonnut jonnekin yhdessä '65 New Yorkerin kanssa muutamia vuosia sitten. Linttabrossien Jarski saattais tietää jotain?
   
 4. SG480

  SG480 1st gear

  Nimetön kirjoitti 2004-01-10 22:32:
  [/quote]

  Tuttu pirssi mutta kadonnut jonnekin yhdessä '65 New Yorkerin kanssa muutamia vuosia sitten. Linttabrossien Jarski saattais tietää jotain?
  [/quote]

  Niin, ois voinu tietenki lukea ketjua pidemmälle, Linttabrossithan olivat jo kommentoineet asiaa. Mutta; Onko se Yorker myös Liedakkalassa?
   
 5. Mercury_king

  Mercury_king Gearhead

  onkohan Keminmaalla ollut useampiakin 57-59 Mercuryja?
   
 6. SG480

  SG480 1st gear

  Tämä '58 Mercury + samassa topiikissa mainittu '65 New Yorker vaihtoivat syksyllä omistajaa eli nimim. linttabros sai vihdoin aarteet itselleen. New Yorkerissa oleva '69 F-code 440 cid taas päätyi minulle.
   
 7. mercman

  mercman 3rd gear

  Se fisk
   
 8. heikkisj

  heikkisj Gearhead

 9. Tuplawee

  Tuplawee Gearhead

  Mikäs se Mercury on, jonka Felix Fredlund rakensi -80 luvun alussa, ja oli American Car Showssakin näytillä? Tehty neliovisesta kaksioviseksi, muistaakseni siten, että etuovi on mallia lyhyt. Nähty viimeksi maalattuna pohjaväriltään vaaleaksi, ja länttejä siellä&täällä => lehmälook
  Oliko se edes Mercury..? :odroll:
   
 10. rustbucket

  rustbucket 3rd gear

  Felixin rakentama Mercury on '59 Monterey. On tosiaan muutettu neliovisesta kaksioviseksi hitsaamalla takaovet umpeen. Voi sitä puuhamassan määrää...
  Siitä taisi olla kuvakin tossa "Vanhoja valokuvia" ketjussa, siinä vaiheessa punainen liekeillä.
   
 11. Mr.Speed

  Mr.Speed Gearhead

  Täällä Jyväskylässä on sitten aikoinaan pörrännyt useampikin tuollainen '60 Mercury...? Yhden tuollaisen '60 Mercuryn omistajan vanhemmat asuivat melkein vastapäätä meitä ja auto seisoi siinä tiellä parkissa useasti. Auto oli hopea väriltään ja tarkemmin muistaakseni 4d Monterey. Olisin erittäin kiinnostunut kuulemaan, jos jollain on tietoa tämän auton nykyisestä tilanteesta. Nyt kyllä meni taas vähän OT:ksi kun tässä ketjussahan oli kait tarkoitus puhu '58 Mercuryistä :odroll:
   
 12. kenny

  kenny 1st gear

  Näin -76 Joensuussa -58-59 montereyn,joka oli musta.Autoon oli tullut
  moottori tai vaihteisto vika.Sama auto oli sitten omistajan muuttaessa Hammaslahden aseman tienoilla joskus -78.Sitten sen vaiheista kuulin,että
  auton on joku ostanut Outokumpuun ja rakentaa sitä?Siitäkin on jo aikaa
  yli 20vuotta.Eipä ole autoa näkynyt liikenteessä.Jyväskylässä -76 kävin
  katsomassa -58 hylkyä ,auto oli jäänyt seisomaan,ja siitä oli tuulilasi ja
  jotain muuta rikkoutunut.
   
 13. Linttabros

  Linttabros 1st gear

  -58 mercury

  kekkosen lahjaksi saamaa ja rajavartioston käytössä ollutta mercurya kaivetaan esiin -70 luvun kätköistä.
   
 14. makeheikki

  makeheikki 1st gear

  tuplavalot taisi tulla mercuriin saataville kesken mallivuoden 57, voisko olla etta 56 tehdyt 57 mallit oli ilman parivaloja, vai oliko niin etta niita saikuinka halus, mallin halpuus tuskin vaikutti asiaan?? muistelen lukeneeni jostain nain..
  toi osavaltio juttukin pitaa paikkansa..
  Viialassa, Arajarventien varressa, Sipilan autopurkamo, joka on lopettanu jo ajat sitten, oli 60 maliin maskin jamia..
   

Kerro tästä muillekin!