Mercury -58

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mobilismi', aloittaja Mercury_king, 22.12.2003.

  1. Mercury_king

    Mercury_king Gearhead

    joo, aihetta sivuten..tos katselin vanhoi street&race -lehtiä niin huomasin -57 montereyn myynnissä (suomi-auto)...omistaja oli etunimeltään hannu tai jotain.. niin ja tiistain pörssissä oli yks -59 mercury myynnis.Oli sopattu ja kaikkee..
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Juu varmaan oli kyse ruskea/valkeasta tod. hienosta Mörköstä...? Oliha sellaanen komia näky kun pikkupenskana naapurissa tuli ihasteltua. Saman omistajan ed. auton Mussen voidaan sanoneen innostaneen mut koko USA-autoiluun!
     
  3. SG480

    SG480 1st gear

    Tuttu pirssi mutta kadonnut jonnekin yhdessä '65 New Yorkerin kanssa muutamia vuosia sitten. Linttabrossien Jarski saattais tietää jotain?
     
  4. SG480

    SG480 1st gear

    Nimetön kirjoitti 2004-01-10 22:32:
    [/quote]

    Tuttu pirssi mutta kadonnut jonnekin yhdessä '65 New Yorkerin kanssa muutamia vuosia sitten. Linttabrossien Jarski saattais tietää jotain?
    [/quote]

    Niin, ois voinu tietenki lukea ketjua pidemmälle, Linttabrossithan olivat jo kommentoineet asiaa. Mutta; Onko se Yorker myös Liedakkalassa?
     
  5. Mercury_king

    Mercury_king Gearhead

    onkohan Keminmaalla ollut useampiakin 57-59 Mercuryja?
     
  6. SG480

    SG480 1st gear

    Tämä '58 Mercury + samassa topiikissa mainittu '65 New Yorker vaihtoivat syksyllä omistajaa eli nimim. linttabros sai vihdoin aarteet itselleen. New Yorkerissa oleva '69 F-code 440 cid taas päätyi minulle.
     
  7. mercman

    mercman Gearhead

    Se fisk
     
  8. heikkisj

    heikkisj Gearhead

  9. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    Mikäs se Mercury on, jonka Felix Fredlund rakensi -80 luvun alussa, ja oli American Car Showssakin näytillä? Tehty neliovisesta kaksioviseksi, muistaakseni siten, että etuovi on mallia lyhyt. Nähty viimeksi maalattuna pohjaväriltään vaaleaksi, ja länttejä siellä&täällä => lehmälook
    Oliko se edes Mercury..? :odroll:
     
  10. rustbucket

    rustbucket 3rd gear

    Felixin rakentama Mercury on '59 Monterey. On tosiaan muutettu neliovisesta kaksioviseksi hitsaamalla takaovet umpeen. Voi sitä puuhamassan määrää...
    Siitä taisi olla kuvakin tossa "Vanhoja valokuvia" ketjussa, siinä vaiheessa punainen liekeillä.
     
  11. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    Täällä Jyväskylässä on sitten aikoinaan pörrännyt useampikin tuollainen '60 Mercury...? Yhden tuollaisen '60 Mercuryn omistajan vanhemmat asuivat melkein vastapäätä meitä ja auto seisoi siinä tiellä parkissa useasti. Auto oli hopea väriltään ja tarkemmin muistaakseni 4d Monterey. Olisin erittäin kiinnostunut kuulemaan, jos jollain on tietoa tämän auton nykyisestä tilanteesta. Nyt kyllä meni taas vähän OT:ksi kun tässä ketjussahan oli kait tarkoitus puhu '58 Mercuryistä :odroll:
     
  12. kenny

    kenny Gearhead

    Näin -76 Joensuussa -58-59 montereyn,joka oli musta.Autoon oli tullut
    moottori tai vaihteisto vika.Sama auto oli sitten omistajan muuttaessa Hammaslahden aseman tienoilla joskus -78.Sitten sen vaiheista kuulin,että
    auton on joku ostanut Outokumpuun ja rakentaa sitä?Siitäkin on jo aikaa
    yli 20vuotta.Eipä ole autoa näkynyt liikenteessä.Jyväskylässä -76 kävin
    katsomassa -58 hylkyä ,auto oli jäänyt seisomaan,ja siitä oli tuulilasi ja
    jotain muuta rikkoutunut.
     
  13. Linttabros

    Linttabros 1st gear

    -58 mercury

    kekkosen lahjaksi saamaa ja rajavartioston käytössä ollutta mercurya kaivetaan esiin -70 luvun kätköistä.
     
  14. makeheikki

    makeheikki 1st gear

    tuplavalot taisi tulla mercuriin saataville kesken mallivuoden 57, voisko olla etta 56 tehdyt 57 mallit oli ilman parivaloja, vai oliko niin etta niita saikuinka halus, mallin halpuus tuskin vaikutti asiaan?? muistelen lukeneeni jostain nain..
    toi osavaltio juttukin pitaa paikkansa..
    Viialassa, Arajarventien varressa, Sipilan autopurkamo, joka on lopettanu jo ajat sitten, oli 60 maliin maskin jamia..
     

Kerro tästä muillekin!