Mercury Comet -65 sisusta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja JuPeKo, 2.9.2018.

  1. JuPeKo

    JuPeKo 1st gear

    Mercury Comet 4d sedanin penkkien ja oviverhoilujen etsintä ei ole tuottanut tulosta, joten sopivien vaihtoehtojen etsintä olisi seuraavana edessä. Varmaan Falconista sopisi, mutta olisiko muita vastaavan kokoisia sohvapenkkejä jotka voisi sopia, sisäleveys noin 140cm tolpasta tolppaan?
    Etupenkkikin olisi riittänyt, muttei edes kunnostettavaa ole löytynyt.
    Auto on rattivaihteinen, joten ei keppi ole sohvan haitolla. Jos ei muuta löydy niin sitten vaikka Mustangin etupenkit voisi varmaan olla hyvä vaihtoehto, toki yhden istuinpaikan sitten menettäisi..
     
  2. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Kävisikö mahdollisesti 64:n paneelit? Olisi siniset (kohtuulliset) ovipanelit ja takapenkki.
     
  3. JuPeKo

    JuPeKo 1st gear

    Nyt en tutkimatta osaa sanoa sopiiko paneelit, pitää selvittää. Kuvia voit laittaa jos on. Minulla vähän vastaava tapaus kun ovipaneelit on, mutta tosi huonot ja halkeilleet ja takapenkki löytyy, mutta juuri se etumainen puuttuu, nämä punavalkoiset.
     

Kerro tästä muillekin!