Mercury Comet 65

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja herrakani, 4.9.2003.

 1. Miki76

  Miki76 2nd gear

  Siitähän minä sen hain.Se oli jo varaosa-auto asteella.Osina ois varmaan menny jos en ois sitä ostanut.
   
 2. myllylae

  myllylae 1st gear

  mukavaa että porukka jaksaa panostaa aikaa ja rahaa näihinkin harvinaisuuksiin.
   
 3. PetteriT

  PetteriT Gearhead

  ok eli sama auto joka pyöri sitten Riistavedellä 90-luvun puolenvälin jälkeen sellaisessa elievässä hottentotti kuosissa. tulipahan tähänkin varmistus :)
   
 4. 12345678910

  12345678910 Gearhead

  Re:

  Kaveri haki tämän Datsunin tekniikalla olevan choppausprojektin tallinsa teidän suunnalta, onhan "siinä vähän tekemistä".
   
 5. Allu73

  Allu73 1st gear

  Moi vaan!

  Taitaa Cometti olla meidän peruja joka on lähtoisin tohmajärveltä.
  Ollut meillä aika uudesta lähtien.
   
 6. mr.bond

  mr.bond Gearhead

  Vieläkös näitä hienoja laitteita löytyy liikenteestä, koska EX-peliäni on ikävä ja tällä valuutan määrällä ikävä jatkuu :( http://smg.photobucket.com/user/zimi/me ... ort=3&o=39 Monta kertaa Motoparkissa jaettiin ilot/surut ja Cruisingit ympäri Mikkeliä.... Auto koki monia muutoksia kun multa lähti ja missä lie nykyään? Jossain Helsingin alueella viimeks ja silloisen omistajan kanssa vaihdettii viestejäkin ostosta mutta ei vaan millää repee lompakko. 289 + C4 + 8 3/4 kokoonpanolla mentiin vuonna -94 varttimaili 14.166 / 164km/h. Oliskos tietoa kenelläkään? Vielä kerran haluaisin tietoutta tästä pelistä ja ja ja ja Yritän käydä lukemassa tätä topiccia mutta jos olis infoa niin talkkari11(at)suomi24.fi saa laittaa tulemaan. 13 v ikäisenä mokoman ostin ja muttereiks koko laitos ja Kivimäen veljeksiltä eka V-8 keulille ja sitten viri 289 ja ja ja toiset ryyppäs viikonloput kaupungilla ja minä se menin tallille josta sain kuullakkin mut olipahan kuulkaas hienoa kun haettiin yläasteelta koulusta pois OMALLA V-8 jenkillä <3

  NG-309 rekkari ja näyttäis Vihdissä olleen ainakin viimesin rekisteriin merkitty omistaja...
   
 7. myllylae

  myllylae 1st gear

  Samperin komia peli sulla ollut,toivottavasti tollainen olisi vielä liikenteessä.itse olen ollut silmäkovana joka tapahtumassa mutta 65 cometteja ei ole liikenteessä hirveämmin,tai ei ole osunut silmään.yksi 64 cometti nähty vantaan cruisingeissa.
   
 8. mr.bond

  mr.bond Gearhead

  Juu tuota auto pidin silloisella innolla ja halulla pikkusen hyvänä. Alunperin oli täällä taksina valkealla FLAKE maalauksella ja sit kaikki moskat pinnasta pois, kuten pohjasta molemmin puolin ja 8 keulille ja ihan kaikkea siihen ajan tyyliin sopivaa. Nyt olisi halu ja kait sitten tää iän tuoma kaipuu siinä mallissa et just tuo yksilö olisi kiva saada takas itelleni vaikka projektina. Oli ihan kaikki tuon auton rakennuksen systeemit omaa luokkaansa, vaikka se V8 leimaus 8) ei ihan menis enää niin kuin leimaus meni tuolloin. Inssit oli silloin (no joo) toisilla paikkakunnilla asian ymmärtäviä ja siinä meni päivä leimatessa mut ne kaikki kommervenkit. Sit kun täältäpäin ilmeni viri 289 pata niin siinä oli sen ajan menoille ihan kiva paketti alla + totaalisen oma rakentama eikä kenenkää vanha ja kun kortin sain -94 niin sitä ilon määrää. Autohan oli jo valmis -92 joten piti vaan istua vänkärin kuppijakkaralla suu messingillä. Koetin tavoittaa jo puhelimitse viimeisintä rekisteritietojen mukaan olevaa omistajaakin. Huoh ne muistot tuosta ja oldtimer run cruisingeista kun se tapahtuma on tulevana lauvantaina taas!!!
   
 9. Allu73

  Allu73 1st gear

  Vielä löytyy cometteja. Itelläni on 64 joka rakenettiin aikoinaan mutta nyt on auto ollut katoksessa ja perhettä tullut niin ei ole kerennyt oikein autoa useempaan vuoteen käyttämään.
   
 10. Allu73

  Allu73 1st gear

  Jos jotain kiinnostaa niin laittakaa sähköposti osoitetta tulemaan niin voin laittaa autosta kuvia tulemaan kun tänne en niitä saa laitettua.
   
 11. mr.bond

  mr.bond Gearhead

  Kysytään nyt apua oikeesti täältäkin. ELI NG-309 rekkari ja näyttäis Vihdissä olleen ainakin viimesin rekisteriin merkitty omistaja... 4D -65 Punainen väriltään ja moparin 8 3/4 perä koneena voi olla jopa 351 mutta 302+C4 ainakin minun vaihtamana. Auton omistaja on foorumin jäsen mutta nimimerkistä en voi sanoa tarkkaan. Liittyi comettiin nimimerkki mut ennen tätä uudistusta laiteltii viestejä ja ne on hävinnyt. Koetin soittaa ja laitoin viestiäkin viimeiselle merkitylle omistajalle muttei vastaa :( Et jelppiä jos sais auton nykytilasta vaikka sit Kusarin toimipisteestä!!
   
 12. 12345678910

  12345678910 Gearhead

  Onx kyseessä nimmarin MerComet tms..? autosta joka oli Spinnerissä tms. lehdessä? Sellainen kuparinpunainen ja maalattu jossain ammattikoulussa tai -opistossa..?
   
 13. mr.bond

  mr.bond Gearhead

  Tuohon en osaa kyllä sanoa mitään. Itte maalattiin se -92 joten onhan tuolle voinu jotain tapahtua välissä. Ehkä 2-3 vuotta sitten sain kuvia auton nykyhetkestä ja oli kirkas punainen edelleen ja Scooppipeltihän siitä oli poistettu jo ajat sitten.
   
 14. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  En löytänyt tietoa, joten jos täältä löytyisi faktaa.

  Mikä mahtaa olla (-64) 6-koneisen 4-pulttisen vanteen ET-luku? Ja keskireikä?
  Tai haitari, minkälaisella ET:llä sinne vanteet sopii? Muuttuuko vuosmalliin mukaan vai pysyykö pidempään samana?

  Onko sama mustang, falcon, comet? Vieläkö muita vastaavia?
   
 15. pee5

  pee5 3rd gear

  Nostetaampa vanhaa topicia:
  Löytyykö enää '65 Cometeista kiinnostuneita? Itselleni tuli ajankohtaiseksi, kun hankin 202 4d:n. Liikenteessä ei näitä ole juurikaan näkynyt. Poikkeuksena Vammalan vappuajoissa useampana vuonna nähty siistikuntoinen punainen 4d 302-moottorilla.

  Tietääkö kukaan kuinka monta '65 Cometia tuli maahantuojan kautta? Ja oliko kaikki mallia 202 4d 200cid + 3-v. -tekniikalla? Yksi poikkeus taitaa olla: tuolla alempana mainittu jo Räyskälän kisoissa 80-luvun alussa nähty Caliente 2dht, sekin alunperin kuutosella.
   
 16. MJF

  MJF Double Gearhead

  Vaimon sedällä on kolme neliovista 65 Comettia. Yksi palasiksi purettu, entinen käyttöautonsa ja parempi projektina. Mustangin kuutosella ollut käytössä 90-luvun puolivälissä.
   
 17. vernando de hoto

  vernando de hoto Gearhead

  Revonlahden entisellä TB:llä seisoo yksi harmaa (pohjavärissä?) 65 Comet ja Kälviän hajottamomuseossa voisi olla tummanvihreä myös 65 Comet. Yksi Paavolan perukoilta kulkeutunut keskeneräinen 65 oli Oulaisten Konepurkaamolla vuosia sitten.
   
 18. MJF

  MJF Double Gearhead

  Oliko tuo Paavolan auto semmonen tiilenpunainen?
   
 19. vernando de hoto

  vernando de hoto Gearhead

  Paavolan auto oli jo tuohon aikaan muistaaksen ruosteenruskea, elikkä hiottu pellille. Aikaisemmin auton nähdessäni Paavola? Luohua? Rantsila? vanhalla meijerillä taisi se olla sininen.
   

Kerro tästä muillekin!