Mercury Comet HAX-646

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja MercComet, 22.7.2006.

  1. MercComet

    MercComet Gearhead

    Tulla pamahti postista lopulta AKEn kopionivaska auton omistajahistoriikista 33egen hintaan. Olisikohan kenelläkään (mieli)kuvia kyseisestä yksilöstä?? Valkoinen ruskealla vinyylillä ollu ja peräytyskoukku persiissä. Eli malli on 4D ja tekniikka 302cid+c4: Mercury Comet

    Kevyt skaalaus vain menossa auton historiasta, joten noita ex-omistajia en ole salapolliisina alkanut metsästää. Naiset on aktiivisia V8-harrastajia olleet jo silloin ja omistaneet autonsa (Niemelä, Hovatta ja Åvall). Mutta tässä yhden auton koko Suomi-tarina:

    1973 Muuttoautona Suomeen. Omistaja: Niemelä M-L, HAUHO, Hauhontausta
    1976 omistaja: Hovatta O.L (lääkäri), ESPOO
    1979 haltija: Salminen J., VANTAA; omistaja: Vantaan autokeskus Oy, VANTAA
    1980 haltija: Kannisto M. (myyjä), HELSINKI; omistaja: Temppelin parkki, HELSINKI
    1981 haltija: Sandroos R. (konepiirtäjä), KAUNIAINEN; omistaja: Itäväylän auto, HELSINKI. Sandroos R. myös lopulta omistajana samana vuonna.
    1982 haltija: Toikkanen R., VANTAA; omistaja: Auto-Tamminen Oy, HELSINKI
    1982 omistaja: Romppainen P., UUSIKYLÄ
    1982 haltija: Hairetdin F. (keittiömestari), VANTAA, Koivukylä; omistaja Auto-Parikka, HYRYLÄ
    1984 omistaja Åvall E., VANTAA/RÖYKKÄ
    1988-1996 omistaja Vuorinen J., Nurmijärvi

    Sitten 1(+1) omassa kaveriporukassa rekistöröimättömänä, kunnes itsellä.

    Muuta yleistä Comet/Maverick keskustelua topicissa:
    http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic ... 71&start=0
     
  2. MercComet

    MercComet Gearhead

    Ei ole kukaan nähnyt koskaan? Tää on ollut myös jonkun karavaanarin kameli :eek:. Iloinen perhe on ohitellut autoletkoja "solifer" perässä ja kuunnellut hopan kasin lotkotusta.
    Lisäpeilien volvo-kiinnikkeet löytyi konepelin alta. Ihmettelinkin mitkä lätkät oli lokareiden kiinnikkeissä. Sattunmoisin yksi karavaanari tunnisti.
     
  3. Pantse

    Pantse 1st gear

    Hiljaista tuntuu olevan tunnistusrintamalla joten laita se kometti nyt vaan käymään , konepelti kiinni ja kesäksi baanalle !
     
  4. MercComet

    MercComet Gearhead

    Juu hiljaista on tietämys- ja tunnistusrintamalla. Täytyy laitella pata tulille joku ilta. Laitappas sinäkin ne viimeiset nippelit tilaukseen, jotta ei kesää tarvii väkertää tallissa.
     
  5. CDI6

    CDI6 1st gear

    Tervehdys! Satuin tälle sivulle sattumalta ja ajattelin vastata tähän COMET HAX-646 historiakysymykseen.Olen ensimmäisen omistajan veli ja olen tehnyt tarvittavat muutostyöt esimmäiseen katsastukseen.Ensimmäisen omistajan aikana siinä ei ollut kahta pakoputkea eikä vetokoukkua.Olen ajanut sillä jonkun verran kesäisin, talvella sillä ei ajettu.Mulla on alkuperäset kilvet ja ajovalot tallessa.Joitakin valokuviakin on. Kysymyksiä voi esittää.
     

Kerro tästä muillekin!