Mercury fullsize 70-alun?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja GMies, 21.3.2010.

 1. GMies

  GMies 3rd gear

  Onko Suomessa purettuna/varaosa-autona 70-luvun alkupuolen fullsize Mercureita? Oliko, onko Esko Rahkosen laanilla?
  Netistä en ole löytänyt, mutta eihän sinne kaikki aarteitaan pistä.
  Oliko Mercury kuinka yleinen ”uustuontipiilofarmari”, vai olivatko pääasiassa Buickeja, Oldsmobileja ja Letukoita?
   
 2. Holley

  Holley Gearhead

  Vähänhän Mercuryä oli myynnissä, kun katselin farkkuja ja mercury-uhkauksistani huolimatta päädyin Buickiin. Kaikki FoMoCo-tuotteet ovat Mustangia lukuunottamatta harvinaisia, varsinkin kun Fordia ei '70-luvun alun jälkeen Eurooppaan uutenakaan pahemmin tuotu. Virallisia tuontimääriä ei liene helppo saada, koska maahantuojia oli todella paljon. Tää keskustelu muuten joutais tonne merkki-aihepiiriin.
   
 3. romuri

  romuri 1st gear

 4. rane58

  rane58 Double Gearhead

 5. Leo N. Berger

  Leo N. Berger 1st gear

  Tuossa muutaman metrin päässä, seinän takana metrin hangessa makoilee yksi ison merkkurifarmarin raato, tosin -77 mutta mallihan oli jotakuinkin sama 1973-78. Myyn osia ja joskus lumien hävittyä vaikka kokonaan jos joku jostain syystä haluaa... piilofarmareina näitä oli ennen aina silloin tällöin myynnissä, tosin alle 72:sista ei ole havaintoja.
   

Kerro tästä muillekin!