Mercury Monarch 1975

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja dodgevipersrt10, 3.1.2008.

 1. dodgevipersrt10

  dodgevipersrt10 1st gear

  Tuli tämä mieleen tosta aikasemmasta topicista, joka liittyi mercury montegoon. Itselläni on pihalla 4-ovinen mercury monarch vuosimallia 1975. En varsinaisesti ole mercury harrastaja, mutta auto jäi käsiin pari vuotta sitten halvalla (myynnissä nettiautossa). Onko kellään kokemuksia kyseisen mallisesta autosta. Kun ostin sen, niin AKEn tietojen mukaan se oli ainut rekisterissä oleva vuosimallin 75 4-ovinen mercury monarch.
   
 2. oldsi88

  oldsi88 1st gear

  Onkos se semmonen sinapinvärinen? Ite kävin kans suunnillee pari vuotta sitte kattomassa semmoista karhulassa. Noitakaa ei sitten paljoa ole, sitä ennen en ollu koskaa nähny enkä sen jälkeenkään...
   
 3. Arto65FB

  Arto65FB 1st gear

  Tuon auton yleisin käyttö taitaa olla levyjarrujen ja mahdollisesti 8-tuumaisen perän luovutus vanhempiin Mustangeihin. Samaa koppaa kuin Ford Granada ja Lincoln Versailles. Versaillesissa taisi olla vielä levyt takanakin.

  Tuolta löytyy ystäviä.
  http://www.americangranada.com/

  Kevyempiähän noi on kuin moni muu nykyisin harrastettava. Nykyisen käyttömaksusysteemin mukaan veikkaan noille V8-aihioille pientä nostetta.
   
 4. MercComet

  MercComet Gearhead

  ^ Hyvä luovuttaja osiltaan myös 70-l cometteihin ja maveihin!
   
 5. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Muistelisin että jokin suomalainen autolehti (Moottori??) koeajoi vihreän Monarchin 70-luvulla. Kuva taisi olla kannessakin??
   
 6. dodgevipersrt10

  dodgevipersrt10 1st gear

  Nettiauto.com id:1664322. Tuo on se kyseinen omistamani yksilö, joka keskustelun aloitti. Ostin auton pari vuotta sitten Haminasta. Kyseisellä auton myyjällä oli piha täynnä mm. mercuryitä ja lincolneja ja tämä oli ilmeisesti ollut hänellä talviautona. Nyt auto on maalattu ja eihän niitä ilmeisesti hirveästi kotimaan liikenteessä ole
   
 7. moscowiz

  moscowiz 3rd gear

  Nostellaas vähän unohtunutta aihetta koska mua sattuu kiinnostamaan.... :)

  Ostin viikko sitten neliovisen -79 mallin, 250cid kutosella ja manuaalilla. Ihan käyttökiesiksi ajattelin. Tykkään autosta todella, vaikka 14v seisseenä on varsinkin sähköt on vähän sinnepäin. Bensatankin anturi on antautunut, ei tunnu olevan helpoin osa löytää aneriikastakaan. Onko kellään antaa vinkkiä mistä kysellä, google ei ole minua auttanut. Oikeanpuolen peiliä kaipaan välillä myös, tässä karvalakki mallissa ei peiliä ole, ilmastointi löytyy!
   
 8. mikkory

  mikkory 2nd gear

  Mulla vastaavanlainen purkuauto. Vuosimallia en muista. Soittele jos tarviit osia...
  040-7040140
   

Kerro tästä muillekin!