Metallisia 1:18 pienoismalleja pk-seudulla?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja mrpete, 13.12.2004.

  1. mrpete

    mrpete 1st gear

    Missä pk-seudulla myydään metallisia 1:18 mittakaavan pienoismalliautoja (50-60 luvun jenkki, muskeli, hot rod, kustom etc)? Nettisivujen perusteella lähinnä Tietonikkarista näyttäis löytyvän jotain.
     
  2. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Myös Lelulaatikossa, Stockmannilla ja Claes Ohlson -myymälöissä on jotain malleja.
     
  3. Tommi_82

    Tommi_82 1st gear

    Itse bongasin rompetorilta (tosin kuopiosta) 69 Ford Torinon, vieläpä upouuden eikä hintakaan ollut paha :rotfl:
     
  4. Vallu

    Vallu Gearhead

    Aika huonosti niitä tahtoo kaupoissa olla. Erilaisista "moottori" -tapahtumista löytää ehkä parhaiten. (Jos ei halua postitse tilailla erikoisliikkeistä)
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    stirwell automaalikauppa tuusulassa ainakin myy jadatoys-autoja.
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Malleja tuntuu nykyään löytyvän kummallisistakin paikoista, Lidlissäkin oli taas jotain, joskin euroautoja, mutta kumminkin siistin näköisiä, ei pelkkiä leluja. Kannattaa siis vaan rohkeesti mennä tavaratalojen leluosastolle pyörimään.

    Jos ei toi pk-seutu ole niin tarkka, niin jo ruotsin laivaltakin ja virostakin tuntuu löytyvän kaikenlaista kivaa.

    Jos taas mikä vaan vinkki kelpaa, niin pienoismallimarketin nettisivuilta olen tilannut pariinkin otteeseen, ja tullut on ihan mukavasti postin kautta, sellaistakin mitä ei ole heti hyllyssä ollut.
     
  7. 383

    383 Gearhead

  8. L-Janne

    L-Janne 1st gear

    Olen tässä kuumeisesti yrittänyt bongata Muscle Machines -malleja Suomesta. Ne ovat siis niitä karikatyyrityyppisiä hot rodeja jättisuurilla moottoreilla. Joskus jossain tapahtumassa sellainen oli myynnissä, mutta nyt en saa firman nimeä mieleen. Onko kellään havaintoa?
     
  9. CapriceClassic

    CapriceClassic 1st gear

  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    Prkele kun pitää tällaisia linkkejä nähdä; tilaukseen meni '57 Cadillac Brougham 4DHT... Varaa ei todellakaan olisi mutta oli PAKKO! 8)
     

Kerro tästä muillekin!