MG V8 -käyttöautoja yms. huutokaupassa Lohjalla 26.11.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'M.G. Car Club of Finland ry', aloittaja turboman1, 21.11.2011.

  1. turboman1

    turboman1 3rd gear

    Lama on puraissut erikoisautokauppaan, joten mielenkiintoista kalustoa on myynnissä huutokaupassa lauantaina 26.11. Lohjalla.

    http://www.lsrealisointi.fi/content/?p=548#more-548

    Muutama farkku MG V8, Jaggeja, Fiat Dino yms. kaupan. Surullinen tilanne yrittäjälle, mutta harrastajalle kenties oivallinen tilaisuus hankkia kohtuuhintainen menopeli :(
     
  2. turboman1

    turboman1 3rd gear

    Brittisportin erikoisreportteri oli paikanpäällä ja juttua vuoden viimeisessä kerholehdessä, joka ilmestynee ennen vuodenvaihdetta, hyvällä tsägällä jo jouluksi... 8)

    Oli kuulemma pitkät ja hartaat kinkerit ja LWB Rangekin oli tarttunut mukaan vaimolle kotiinviemisiksi... :D ...saa nähdä, että tuliko korville...

    Lisää siis lehdessä. Ja jos et ole vielä jäsen MGCCF:ssä, niin tuolta liittymisohjeita ja tilinumero (20e/v /ei liittymismaksua/ 4 lehteä a 24s):

    http://www.mgcc.fi/

    Laita YV minulle, tai suoraan HistoricGrandRace(ät)gmail.com, jos aioit liittyä. viimeistään 6.12. liittyneet saavat vuoden 2011 viimeisen numeron ylimääräisenä lahjana ennen vuodenvaihdetta ja v. 2012 jäsenyyden sekä neljä 2012 lehteä. Halpaa kuin saippua... :eek:

    T. Raksinen, vpj MGCCF
     

Kerro tästä muillekin!