Mielenkiintoinen tv-sarja alkamassa, "Vintage-valtakunta".

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja miguelo, 11.3.2018.

 1. valpas

  valpas Gearhead

  Mä yllätän aina, vaikka sulta toi oli sarkasmia?:D
   
 2. karra

  karra Gearhead

  Ihan hyvä ohjelma. Millos tuo liike on avattu, pari vuotta sitten tuli käytyä ekaa kertaa?
   
 3. impala-63

  impala-63 Gearhead

  Mike on tuonut mulle yhden auton ja osia useammassa kontissa losista. On kai toi kauppa ollut ainakin 4 vuotta jätkänsaaressa ? Sitä ennen taisi olla pienempi kauppa jossain Sipoossa jos en muista väärin. Eikös jätkät sisustele baarejakin nykyään kun sakke Järvenpää lopetti ne hommat. En kerennyt ohjelmaa oikein katsoa eli täytyy kytätä areenasta.
   
 4. Marklin

  Marklin Gearhead

  ^
  Et muista väärin ja Tomppa varsinkin noita baarijuttuja on rakennellut.
   
 5. el borrachitos

  el borrachitos Gearhead

  Ehkä just siksi sitä rokkapillua ei ole, koska kyse ei ole 50s tai rockabilly ohjelmasta, eikä jätkät halua leimautua yhteen genreen kiinni. Se, että jos harrastaa tai duunaa jotain vanhojen autojen tai romujen parissa, ei tarkoita sitä et pitäs automaattisesti kulkee läskärit jalassa ja kylpytakki päällä. Esim. Cityn radio ohjelmassa ei tule tunnin aikana biisiäkään ko.genrestä. Tomppa on ajanut stuntit Caddyllä Rumble leffaan ja kerennyt touhuamaan elämänsä aikansa jos jonkun näköistä juttua. Joku puhu aiemmin Sakke Järvenpään rafla hommista. Tomppa ne on aika pitkälle suunnitellut ja tehnyt parin muun hahmon kanssa. Sakke vaan kerännyt kokardit aiheesta. Legendaarinen Cantina West stadissa on mm. Tompan duunaama. Samoin jos ootte joskus eksynyt classic american tai daddys dineriin, niin ne on myös Törkkiksen päästä.
   
  J.J., miguelo, Impalas ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 6. AnHie65

  AnHie65 2nd gear

  :D:D:D
   
  ata, stana, mikkis83 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 7. Bighouse

  Bighouse 2nd gear

  Mielestäni ihan hyvä ohjelma. Muutaman jakson katsoin jo. Hyvä että puuttuu ne mainostauot ja sitten taas kerrattaisiin mitä ennen taukoa tapahtui.
  Hyvä idea käväistä Baddingin kioskilla ja muilla entisajan paikoilla. Ohjelma sopii vanhan tavaran harrastelijoille kunhan pipo ei ole tiukassa.
  En oikeastaan tiennyt, että tuollaisia paikkoja vielä tänä päivänä on.
   
  tinareki tykkää tästä.
 8. tevo

  tevo Gearhead

  Ee stana, Ee prkle, EE ´LVATA, aivva karmijaa jöötiä koko ohojelma. Vintage valltakunta? siinä 50km statista? ´Tttu .
   
  palontie tykkää tästä.
 9. el borrachitos

  el borrachitos Gearhead

  50 kilsaa statista? Mitä sä sekoilet?
   
 10. Stang_81

  Stang_81 Gearhead

  Tossa rupes tökkimään tuo nykyaikaisen realitytv:n malli amerikasta, koko ajan pitää keskeyttää ja sitten johonkin nojata ja selostaa. Muuten ihan mielenkiintoista katsottavaa.
   
 11. 6PPC

  6PPC Gearhead

  Hyvää vertaistukea meikäläiselle
   
 12. ramman

  ramman Gearhead

  Muutaman jakson kattelin areenasta. Ihan ookoo katsottavaa. Hieno kauppa herroilla. Pitänee katsella loputkin.
   
 13. starcraft

  starcraft Gearhead

  Monta vuotta jo pitänyt mennä käymään tuossa kaupassa. Sarjaa katsoessa polte käymiseen vaan lisääntyy.
   
 14. el borrachitos

  el borrachitos Gearhead

  Tuolla Jätkäsaaren kaupassa ei ole aikaa kuin tämä kuukausi käydä. Helsingin kaupunki sanoi makasiinilta kaikkien vuokralaisten sopparit irti. Remppaavat parhaillaan uutta mestaa Tuusulaan. Infoa aiheesta tulee varmaan myöhemmin.
   
 15. starcraft

  starcraft Gearhead

  Ok. Tuusulaan tie vie sitten jossain vaiheessa.
   
 16. tinareki

  tinareki Gearhead

  Muutama vuosi sitten löysin ihan sattumalta tuon Weird Antiques putiikin, ajelin ratikalla ohi ja bongasin mielenkiintoisen fasaadin. Seuraavalla pysäkillä ulos ja pällistelemään ihmeitä.
  On kyllä ihan sarjassa kuvatun oloinen ihmemaa. Kivaa jos jonkinlaista löytyy, mutta ei ilmaiseksi...
  Ostin vain yhden tyylikkään vintage hawaii-paidan. Hyvä ostos, on tullut pidettyä jos jonkinlaisissa kekkereissä ja ihan vapaalla. Jos pyörisi tuolla paikkakunnalla niin varmaan tulisi käytyä heräteostoksilla silloin tällöin. Harmi että joutuvat ulos tuolta, oli juurevan oloinen paikka, erittäin sopiva tuollaiselle putiikille.
   
 17. miguelo

  miguelo Gearhead

  Varsin mukavaa ja lepposaa katseltavaa tämän sarjan jaksot, erikoisia persoonia paljon, sekä myös kivoja käyntikohteita kundien kierroksen varrella ympäri maata tulee tutuksi, joissa osassa on kyllä syytä itsekin pistäytyä.

  Pesee kyllä huutokauppakeisarin ohjelman mennen tullen ja palatessa.

  Romustelu on iloinen asia!
   
  bogge tykkää tästä.
 18. bogge

  bogge 3rd gear

  Hyvä sarja! Persoonat ei "jäädy" kameran edessä, ei ole toistoa/mainoksia ja tekijöiden hyvä fiilis välittyy kotikatsomoon. Jaksojen "juoni" ei ole sellaista väkinäistä draamaa, vaan enempi tulee uteliaana katsottuna mitä jätkät ja "hottis" jaksossa tekevät. Areenasta on nyt puolet katsottu ja loput piakkoin.

  Lateloissa (Tampereen tuunaajat) oli samaa henkeä.
   
  Pertti K, pantera, miguelo ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 19. faikku66

  faikku66 Gearhead

  Mukavan oloinen sarja.Ja vanha tavara kiinnostaa itseänikin.Ja tietysti -46 Hudsonin omistajana pisteet myös Tompan pikkis-Hudsonille.
   
 20. Holley

  Holley Gearhead

  En katso telkkarista juuri mitään ja kuitenkin tämän vuoden tv:n katsomiskiintiöstä varmaan puolet tuli näistä kymmenestä jaksosta, jotka piti tuolta kaikki kahlata Areenalta.
  Lisäks tekis mieli joskus hankkia '46-'47 Hudson pickup ja edelleen pitää etsiä Marjo Leinosen musiikkia jostakin. Pitää vissiin äydä Hyrylässä, jos kerran muuttavat sinne.
  Vanhaa romuakin näemmä vois olla kotona enemmänkin, joten tuo toimii hyvinkin vertaistukena, että tää hulluus voisi olla paljon pahemmallakin tasolla!
   
  riviera56 ja miguelo tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!