mikä ekaks kohteeks?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja chev37, 22.1.2005.

  1. chev37

    chev37 1st gear

    Pitäis muksujen kanssa harrastaa mopoa...

    Mut mikä olis vaihtoehdoks semmonen halpa esim. japsiprätkä josta vois rakennella esim. jäykkäperäsen vähän pidemmällä keulalla? Olis vaan jotenkin kiinnostavampaa kuin jonkun Helkaman nyplääminen.

    Ja mites se perustellaan emännälle?
    (Ei oo aiemmin tullut harrasteltua näin vähäpyöräisiä moottorikulkineita)

    Ja mitä tässä maassa saa laillisesti rakentaa?
     
  2. Erppa

    Erppa Gearhead

    Tohon on pakko vastata , että ei juuri mitään :rotfl:

    Helpoimmalla pääsee , kun tekee vaan :wink:
     
  3. helppoheikki

    helppoheikki Gearhead

    Laillisesti ei ainakaan saa tehtyä jäykkäperää alunperin jousiperäisestä laitteesta. Tai saa, mutta katsastamisen jälkeen sillä ei saa ajaa kuuttakymppiä kovempaa...

    Chopperirakentamiseen pätee muutama perussääntö:

    - Keulakulma max. 47 astetta
    - Akseliväli max. 200 cm
    - Pyörässä pitää säilyä yli 50% alkuperäisosia ja se pitää käyttää kanta-ajoneuvotarkastuksessa ennen kuin 35% muutoksia ylittyy. (25% käytettynä tuoduissa - toistaiseksi).

    Tietoa mp-rakentelun säädöksistä http://www.mmaf.fi ja hyvää tekniikkainfoa (vaikkakin painottuen HD:hen) http://www.hdcf.fi foorumilta.
     
  4. chev37

    chev37 1st gear

    Ja kaikki sopivaa projektia myyvät vastausta yksityisviesteihin...
     
  5. slant

    slant Gearhead

    Emännälle voi perustella pienillä polttoainekuluilla,ja jos kerran muksujen kanssa teet niin isoilla vakuutusmaksuilla joihin ne taskurahat menee niin ei riitä paheisiin..
    Minusta vanha kunnon jytäjammu on paras aihio japsipyöristä customaihioksi, hyvät soundit ja peruspyörä mitä voi muokata mieltymysten suuntaan.
     

Kerro tästä muillekin!