Mikä kardaani?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Late77, 8.7.2013.

  1. Late77

    Late77 1st gear

    Auto on 88vm. sportside, eli lyhyt koppi, lyhyt lava, th700 ja 350 kone. Suoraan käypäset kardaanit löytyy lyhyt koppisista ja lyhyt lavasista bensa pickureista joissa th700. Mutta onko muita vaihtoehtoja, esim. Astro ja th700? Vaneissa ilmeisesti liian pitkä, mutta onko ristikko saman kokoinen, että pelkkä kepin lyhentäminen riittää? Apua perk...! ;)
     
  2. Hävittäjä

    Hävittäjä 2nd gear

    astrossa taka ristikko eri kuin etu, g-20 vanissa samat ristikot, pituus muistaakseni 164cm ristikon keskeltä keskelle. caprice 2004rllä oiskohan ollu 146cm ja 700sella 8 cm lyhyempi..
     
  3. Late77

    Late77 1st gear

    Kiitoksia mitoista, jotain apuja on noistakin, 143 oli ton pituus. Ristikon unohin vaan mittailla, mut jospa siihen tänään jonkin vaihtoehdon löytäis...
     

Kerro tästä muillekin!