Mikä luokka?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Arttu78, 16.5.2009.

  1. Arttu78

    Arttu78 Gearhead

    Sarjassa tyhmiä kysymyksiä. Onko suomessa kilpaluokkaa seuraavanlaiselle katiskalle.

    Noin 2050lbs painava putkirunko, Ford Rangerin pick up kori. 570 isolohko, auto kulkee pelkällä moottorilla 8,70 ja kaasuilla 8,2-8,3.

    Auto on täällä usassa ja sitä tuossa mulle kaupiteltiin. Todella siisti ja asiallisesti rakennettu, kunnon turvakehikko, jarruvarrot yms. Rupesi kiinnostamaan kovasti, mutta kun ei ole kiihdytyksestä kokemusta kuin katsomosta niin ei ole tietoa näistä säännöistä ja luokista . Jos joku voisi auttaa tietämätöntä ja jos vastauksen antamiseen tarvitsee lisätietoja niin kertokaa mitä.

    Niin ja kaikki puheet, että olis liian nopea alottelijalle voidaan unohtaa, pää on umpiluuta :rotfl: ja kilvanajokokemusta mutkaradoilta on noin 10 vuotta.
     
  2. Arttu78

    Arttu78 Gearhead

    Surffailin tuossa vähän ajankuluksi itekkin ja OL-ryhmäänhän tuo taitaisi mennä.
     
  3. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    OL tai Spet :soosoo:

    OLlään taitaa noilla ajoilla olla liian kesy, mutta SPETissä tasainen kuljettaja pärjää kyllä. Aina luonnollisresti kannatta uusia kilpureita Suomeen tuoda, sillä niitä ei koskaan ole täällä liikaa :rotfl:
     
  4. Joonas.Pesonen

    Joonas.Pesonen 1st gear

    SC vois kans olla yks vaihtoehto?
     
  5. Jza

    Jza Double Gearhead

    Komppaan. Ja tuommoinen häristin vois olla kyllä aika piristävä näky tuolla dragstereiden, funnyjen ja alteredien keskellä :lol:

    Mahtaako siinä olla peräti sfi -luokitettu kehikko (25.4 tai 25.5)?
     
  6. Lelu

    Lelu 1st gear

    Matalan kasin aikoja,selvää super pro et kamaa niin ei tarttee niin paljon himmailla.
     
  7. Arttu78

    Arttu78 Gearhead

    Turvakehikko on NHRA-radoilla luokitettu 7,5 sek.

    Laitoin tuonne race myyntiosaltolle ilmon siltä varalta, että jotakuta suomessa kiinnostaa.
     

Kerro tästä muillekin!