mikä maali tankkiin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja juha78, 4.4.2015.

  1. juha78

    juha78 1st gear

    tuli hommattua poitsulle tommonen vm.95 ktm kevari,onko kellään omakohtasia kokemuksia mikä pohjamaali pysyis tommosessa tankissa ku muovi on sellasta aika liukkaan tuntusta,ammattilaiset epäilivät ettei mikään mut jos jollain on kokemuksia ni kaikki info on tervetullutta
     
  2. NorthElite

    NorthElite Gearhead

    Miten olis autoihin tarkoitettu 3M-teippi. Yhden skootterin teippailin... Teippi kutistuu ja venyy kuumailmapuhaltimella. Hommassa on omat haasteet ja lähipiirin ihmiset kannattaa evakuoida toimituksen ajaksi. On siis hermoja raastavaa hommaa, mutta toisaalta teippi taipuu uskomattoman hienosti kun niksit oppii :-D
     
  3. juha78

    juha78 1st gear

    joo toi teippaushomma vois toimiakin mut mun omat hermot ei kyl kestä
     
  4. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Tietääkseni muovitankkeja ei maalata siksi koska bensahöyryt tulee läpi ennemmin tai myöhemmin. Myös tarrojen alle muodostuu kuplia samasta syystä.

    Ei ne höyryt varmaan ihan heti kuitenkaan läpi pukkaa. ;)
     
  5. jus57

    jus57 Gearhead

    Olen taistellut saman homman kanssa ,parin poitsun crossi yamahan muovi osien kanssa.Ammattilaisen suosituksesta ostin kamaa melkein 100€ mm.amerikkalaista Sem merkkistä muovin pohja ainetta ja kaikennäköisiä silikoni poisto aineita mm.puskureihin käytettäviä hiomatyynyjä.pohjat on takuu varmasti ollut puhtaat .
    Lopputulosksena väri kestää muualla mutta bensatankeista tulee ajastaan läpi.eli työntää kuplaa läpi..joka kerta.

    Tuo teippi ei oikein oo vielä vakuuttanut,kestääkö se jos/kun bensaa lorahtaa päälle?
     
  6. juha78

    juha78 1st gear

    ok,kiitti vinkeistä.täytyy ruveta metsästämään valmiiksi oikean väristä tankkia
     

Kerro tästä muillekin!